![]() |
thx;)
Ja powiem tylko, że bład wynikał z zabezpieczeń płyty (klucze css). Po uruchomieniu AnyDVD test został przeprowadzony pomyslnie. Troche to dziwne, ponieważ model Samsung SH-W08 jak dobrze pamiętam:) radził sobeiz tego typami na zabezpieczonych płytach bez problemu. A LG (teoretycznie lepszy) potrzebuje dodatkowego softu. |
Mam tę samą nagrywarkę. DOświdczenie mam póki co malutkie ale podzielę się tym co wiem. I generalnie cdspeed2000 (część toolkit nero) nie ma obsługi nagrywarki LG 4160. Szczegónie bolesne jest to przy sprawdzaniu nośników (disc quality). U mnie także były błędy w trakcie działanie programu ale po upgradzie biosu w nagrywarce do ver A302 przestały się pojawiać. Niestety cdspeed2000 wygasił guziczki dla funkcji, których nie jest w stanie dla LG obsłużyć.
|
[LG 4160B] Problem z testem odczytu DL
Witam!
To moj pierwszy post na forum wiec mam nadzieje, że nie pomyliłem działów ew nie złamałem regulaminu.:) Otóz sprawa jest taka, że podcza testu odczytu przeprowadzanego programem Nero CD-DVD wyświetla się następujący bład http://img3.exs.cx/img3/7493/todczytudvd-DL.jpg Czy jest on spowodowany?i w jaki sposob moge go usunać Dodam tylko, że zmiana ASPI nie pomaga pozdrawiam |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:12. |