Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   DVD-Video (https://forum.cdrinfo.pl/f13/)
-   -   Instant Copy wyrzucenie dodatków (https://forum.cdrinfo.pl/f13/instant-copy-wyrzucenie-dodatkow-43544/)

aL1En 28.11.2004 13:06

Instant Copy wyrzucenie dodatków

Hi

Jak wyrzucić dodatki w Tym programie !? nie piszcie mi, że mam robić obróbke w DVDFabie czy tam DVDRemake'u, chce miec menu + film, a dodatki OUT, w dvdfabie jak robie obrobke to wywala takze menu :\ w DVDRemake'u wszystko fajnie jednak po obróbce zacina sie film, DVDShrink robi tak jak chce, zostawia menu + film wywala dodatki, jednak chce miec lepsza jakosc obrazu wiec robie InstantCopy, byłem tez na stronce Robs'a, i jakos sie nie doczytalem jak wyrzucic dodatki, dzieki za pomoc. :help:

Robs 28.11.2004 13:17

Na stronce opis dotyczy MMO (sam film). Natomiast aby zachować menu - 'Copy Method' ustawiasz na 'Customized Resize", a dalej "zaptaszasz" co Cię interesuje. Wczesniej nie dokonujesz żadnej edycji w żadnym innym sofcie.

ikar39 28.11.2004 14:19

zapytanie

panowie robiłem tez IC i wywaliłem ptaszki i jakoś nie miałem menu tulko sam film i dodatku bez polskich napisów które wczesniej zaznaczyłem moze jakis dokładniejszy opis i pytanko czy IC robi lepszą kopie niż dvd shrik

ikar39 28.11.2004 14:21

zapytanie

dodatku gdy usowam ptaszki to nie widze samego menu film mozna zobaczyc i dodatki tez ale nie moge znalez w ktorym pliku jest menu

aL1En 28.11.2004 14:27

filmek zrzucilem jako pliki dvd decrypterem w IC w source daje kat. z filmem potem destination gdzie chce, w copy method ustawiam tak jak piszesz, w settings na dole ustawiam sobie txt audio potem mam z menu itp. ale gdzie tam dokladnie pisze EXTRAS !? :\ nie wiem dokladnie co tam trzeba zaznaczyc zeby nie miec dodatkow ...

Content to be copied:
Complete disc, main move only i user defined, wiec wybieram user defined ?
Default Reduction Method ofkoz daje High Quality
ponizej mam wszystko zaznaczone:
Automatically adjust video quality
Include DVD-ROM content (ma byc odchaczone ?)
Include Menus

jakbys byl tak mily i napisal mi krok po kroq co mam zanzaczyc zeby miec tak jak chce to bylbym Ci bardzo wdzieczny thx !

Robs 28.11.2004 14:32

@ikar39 nie rozrzucaj po całym forum tego samego pytania, przecież już odpowiadałem 2 razy, podglądu menu nie zaznasz, zaptasz dodatkowo 'Include menus' i tyle. Co do jakości sam oceń (IMHO IC minimalnie wygrywa ze Shrinkiem).

Robs 28.11.2004 14:35

Cytat:

Napisany przez aL1En
ale gdzie tam dokladnie pisze EXTRAS !? :\ nie wiem dokladnie co tam trzeba zaznaczyc zeby nie miec dodatkow ...

Dodatków pozbywasz sie jesli nie zaznaczysz odpowiednich Title w okienku Contents. Reszta dobrze.

aL1En 29.11.2004 20:38

ok dzieki ;o

ikar39 29.11.2004 23:04

Ic

Dzieki ale juz sobie poradziłem usówam tylko dodatki reszte zostawiam jest ok menu jest w porządku

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:45.