![]() |
Cytat:
Zrobiłam tak:Ponieważ nie miałam już pierwotnego obrazu mds, w WinISo przekonwertowałam iso na mds, zamontowalam w Alkoholu, zainstalowalam gre od poczatku i dziala!Po drugie nagrałam ten obraz na plyte i tez dziala! A teraz najlepsze: wlozylam plyte nagrana wczesniej z formatem iso i znowu dziala!Ale zeby nie bylo tak pieknie, to zainstalowalam z nastepnej plyty dodatek Frozen do gry ( warcraft 3) i przestalo dzialać. Gra przestała akceptowa plyte z obrazem iso, z obrazem mds i sam obraz mds zamontowany w alkoholu.Tak wiec wróciłam do punktu wyjścia. Musze poczekac chyba na oryginalne plytki, ktore aktualnie pozyczylam bratu.Ale nurtuje mnie to zagadnienie czemu tak się dzieje, a nie znam się zbytnio na zabezpieczeniach gier. |
w iso nie ma inforamcji o zabezpieczeniach wiec wogule nie powinno dzialac
moze zostawiles stary obraz w wirtualu i dlatego wydawalo sie ze iso dziala? nagraj plyte za pomoca alkohola z pliku mds - powinno dzialac jazeli koniecznie musisz dodac te dwa wspomniane pliki to dodaj takze cukierek - inaczej nie powinno dzialac |
czy konwersja obrazu plyty z mds na iso ma wplyw na zabezpieczenie plyty?
Gra zabezpieczona .Securom 4.846..Obraz w formacie mds przekonwertowalam do iso żeby zajmował mniej miejsca i 2 pliki jeszcze dodałam.Nagrałam to na płyte, i działało przez kilka dni.Potem przestało, komunikat : błąd cd-romu upewnij się że jest właściwa płyta w cd-romie.
Nie pomogło formatowanie dysku.Nie rozumiem, jesli kopia ma nie działać to chyba od razu a nie po kilku dniach?I co miało na to wpływ?Czy konwersja obrazu? |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:30. |