![]() |
Cytat:
Czyli żeby jakość była super - muszę mieć oryginalne pliki. Okej, dziękuję za odpowiedź. Będzie trzeba skontaktować się z fotografem. |
smutna wiadomo***347;***263; - rozdzielczo***347;***263; jak na zdj***281;cia b***281;dzie ***380;a***322;osna'
rada - poprosi***263; o zdj***281;cia w***322;a***347;cicieli. |
Na szybkiego - wczyta***263; VOBy np. do virtualdub i zapisywa***263; klatki - przez schowek, lub inaczej (akurat nie mam czasu, by sprawdzi***263;, ale da si***281; na pewno). :taktak:
|
Nie chcę zakładać nowego wątku - ten wydał mi się najodpowiedniejszy.
Dostałam płytkę z prezentacją DVD ze zdjęciami ślubnymi. Jak mogę zrobić, żeby ściągnąć z niej wszystkie zdjęcia, żeby można było je wywołać? Zależy mi na rozdzielczości i na każdym ze zdjęć. Nigdy nie korzystałam z programów do obróbki filmów. Jak można szybko i łatwo to zrobić? Próbowałam PrintScreen'em ale nie bardzo mi wychodzi. Proszę o pomoc. |
ok dzieki!
|
Cytat:
okrojona wersja oem jest za darmo dodawana do napedów optycznych |
OK dzieki, ale jest moze jakis darmowy soft, ktory to umozliwia?
|
winDVD
ma taka funkcje zapisuje w bmp taki ikonka aparciku na softowym panelu sterowania |
jak zrzucic zdjecie?
Przepraszam, jesli juz to gdzies bylo, ale w funkcji szukaj nie znalazlem odpowiedzi na pytanie.
W jaki sposob (w mozliwie najprostszy sposob) zrzucic jakas klatke filmu dvd i zapisac ja jako jpg lub bmp? Sorki, to pytanie dla niektorych moze byc smieszne, ale ja jestem poczatkujacy. ??? |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:05. |