![]() |
Counter-Strike co i jak aby (miec) i grac ??
Wiatm mam kilka pytan co do Counter-Strike a mowiec prosciej ...
co musze sciagnac zeby pograc w sieci ?? czy musze mie jako podstawe Half-Life ?? myslalem nad sciagnieciem pliku ze stronki http://www.counter-strike.pl/downloa...ion=file&id=26 Jest wiele wersji CS ktora polecacie ?? :help:POMOCY!!! bo chce sobie pograc ta gierke :P |
Cytat:
|
Czyli majac tylko np: Counter-Strike Source Final bede mog sie cieszyc gra w sieci ?? czy to mod do HL ??
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Witam!
Musisz miec oryginalny klucz zeby se zalogowac do Steam'a. Kidys byly jakies generatory na necie ale nie dzialaly (podobno jeden na kilkaset wygenerowanych dzialal) - ale to bylo jeszcze jak laczylo sie inna metoda przez serwery VALVE - teraz jest Steam i calkowiecie inna bajka. |
żeby zagrać w CS trzeba mieć ORYGINALNEGO HL
żeby zagrać w CS:S trzeba mieć ORYGINALNEGO HL2 o nieoficjalnych metodach to nie tu |
gierka jest spox, ale nie dorasta do pięt AA:SF
co do samej bronii jest nawet ok, ale granaty są zrąbane kompletnie. wielokrotnie widziałem, że kolesiowi wybuchł pod nogami i go nie zabił... :| |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Tak.. do instalacji gry to dzialal i do gry po LAN'ie - ale jak sie chcialo grac na necie to byla lipa.. a dlaczego? a chociazby dlatego, ze klucz do gry na necie musial byc zarejestrowany w VALVE, a takowe z generatora nie byly, wiec nie przechodzily autoryzacji. Sam mam dwa oryginalne klucze (kupilem HL Generacje) i nie mam problemow z gra po necie w zaden z modow do HL :) |
Cytat:
|
no tu jest problem ze nie widzielm tylko sie pytam ;)
|
tzn mozna zassac css'a samego oddzielnie oczywiscie..i dziala po lanie na skrakowanym steamie tak ze wklejasz tylko konfiga z loginem i passem oczywiscie nie musi byc na oryginalnmy cedkukeju - wtedu grasz po lanie a jak masz dodatkowo orydżinala to grasz tez po necie :-)
|
Cytat:
był generator, który tworzył keye DZIAŁAJĄCE w necie, a nie tylko przy instalacji i w LANie |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:50. |