![]() |
Odtwarzacz DVD
Chce sobie kupic nowy odtwarzacz DVD ale zeby odtwarzal AVI .
Czy moze ktos wie jaki DVD odtwarza format AVI. Dziekuje. |
ja nie mam zielonego pojęcia jaki odtwarzacz dvd potrafi odtworzyc format avi.
moze ktos wie? ^_^ |
zapewne chodzi o stacjonarny
wiec bellwood - obecnie zbiera najlepsza prase z powodu baaaardzo wysokiej kompatybilnosci (szcegolnie z napisami) kiss - pionier tego rynku ciagle scisla czolowka klony wyzej wymienionych - czyli np jamo zawierajacy bebchy kissa :) dlugo dlugo nic... dowolny inny - obecnie praktycznie kazda fimra ma w ofercie cos takiego, ale najczesciej zapomnij o napisach albo jak juz sa to tylko niektore formaty i to bez polskich czcionek ktorko mowiac - bellwod albo kiss albo cos z ich wnetrzem :) |
Cytat:
Jest jeszce MANTA kosztuje śmieszne pieniądze coś koło 300 zł i po upgradzie firmwaru, ale tylko wtedy świetnie się spisuje i potrafi wyswietlać polskie napisy. Najpierw trzeba taki odtwarzacz zobaczyć w akcji jak sobie radzi z napisami i dopiero wtedy kupować. |
odtwarzacz
Oczywiscie chodzi o stacjonarny odtwarzacz DVD:jest tego duzo ale nie wiem jak oznaczaja w opisie format AVI.Czy to jest VCD czy inny.
|
divx, xvid - czyli nazwami kodekow
vcd to zupelnie co innego :) generalnie nie wiez w napisy na pudelku tylko przetestuj (albo kup przetestowane przez szerokie grono forumowiczow) zeby sie nie zdziwic brakiem kompatybilnosc z kodekami/formatami napisow |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:54. |