![]() |
Problem z migajca dioda w Liteon 1633s
Po wgraniu nowego biosu do nagrywarki liteon 1633s caly czas mruga zielona dioda.Powrót do starego biosu nie pomaga.
Prosze o pomoc! |
pytanko a wgrales oryginalny bios ze strony litka czy od codekow ???
|
Wgralem oryginalny
|
a sprobuj go wgrac jeszcze raz
p.s. a jak wracasz do starszych biosow :> tymi od codekow ??? |
|
Mam dokładnie ten sam problem.
Dioda podczas odczytu i zapisu mruga jednostajnie zielonym światłem. Wczesniej miałem Lite-Ona 811S i podczas nagrywania paliła się na czerwono. Obecnie wgrałem najnowszy bios BSOR i nadal lipa. W omnipatcherze włączałem tą funkcję Fix The "Dead Drive Blink" i wgrywałem tak zmieniony bios i nic to nie daje. Zna ktoś na to jakąś skuteczną metode? |
Cytat:
|
Cytat:
ale rozwiaze twoj bardzo powazny problem :D dioda ta miga tylko na zielono nie tak jak w litkach do modelu 832 czerone i zielone swiatelko |
oszczednosci na diodach
bo ponoc na tajwanie strasznie drogie ledy sa || |
to jest w koncu najdrozsza rzecz palnika taka mala dioda led - dlatego jest mala :)
|
Cytat:
|
Cytat:
Można ją odblokować po zarejestrowaniu się na stronie Liteona Dostajesz wtedy kod I trzymając wciśnięty przycisk wysuwu tacki Wklepujesz go z klawiatury alfanumerycznej Uaktywni ci się menu, z którego możesz wybrać jeden z trzech kolorów: Zielony, czerwony albo pomarańczowy :tak!: I od teraz będzie migać i świecić jak chcesz ^_^ :czar: |
Cytat:
|
Cytat:
To dla smakoszy! :mruga: |
ja caly czas sie nimi pocieszam :)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:11. |