Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Co i komu na Mikołajki? (https://forum.cdrinfo.pl/f5/co-komu-mikolajki-43678/)

Patrixs 30.11.2004 19:58

Co i komu na Mikołajki?

Witam

Mikołajki już niedługo i wypadałoby przynajmniej co po niektórych obdarować jakimś drobiazgiem. Jakie Wy macie pomysły na mikołajkowe prezenty ??

Pozdrawiam

Posłany 30.11.2004 20:23

Ja tam wole jak każdy - dostawać ;)
A jeśli chodzi o kupienie to kupowałem chyba tylko na 'klasowe mikołajki' w szkole ;] U mnie tam zawsze kosmetyk jakiś + czekolada + bonus :D bonus czyli śmieszna figurka, maskotka itepe ;)

Proton 30.11.2004 20:24

Cytat:

Napisany przez Patrixs
Witam

Mikołajki już niedługo i wypadałoby przynajmniej co po niektórych obdarować jakimś drobiazgiem. Jakie Wy macie pomysły na mikołajkowe prezenty ??

Pozdrawiam

Chętnie sam poczytałbym o pomysłach na miły prezent dla kogoś. Okazyjnie może niektóre pomysły będzie można wykorzystać i na gwiazdkę :)
W końcu nie można zawsze perfumu podarowywać... choć niewątpliwie prezent praktyczny.

Macio.Men 30.11.2004 20:26

Ja jak zwykle dam wszystkim rysunek świniaka z podpisem "to ty, dzień dobry".

pozdrowienia

legion 30.11.2004 20:27

nowlasnie kto ma jakis ciekawy pomysl bo ja sie zastanawiam nad czyms dla mojej kobitki
niewiem co wymyslec :( perfumy moze jakies wypasne???

Japer 30.11.2004 20:28

co? - spodnie na szelkach , komu? - mi :-)

Proton 30.11.2004 20:29

Cytat:

Napisany przez legion
nowlasnie kto ma jakis ciekawy pomysl bo ja sie zastanawiam nad czyms dla mojej kobitki
nieiwm co wymyslec :( perfumy moze jakies wypasne

Polecam perfumy o nazwie ANGEL (damskie oczywiście).
Nie ma możliwości, żeby się nie spodobały ;)

Predi 30.11.2004 20:52

no wlasnie ja tesh mam problem, perfum to ona juz odemnie dostala :D
ma ktos jakis pomysl? :(

shuma02 30.11.2004 21:25

moj kuzyn sie planuje swojej dziewczynie w ten dzien oswiadzczyc...
ale Predi dla ciebie to chyba za duzy skok z perfum hehe...
zaraz ida swieta, wiec na mikolajki to tylko cos tak symbolicznie bo jak dacie poprzeczke tak wysoko juz teraz to dopiero bedzie placz na swieta, hehe...
ja sam takiego problemu nie mam :( brak osoby do perfum, no i w stanach brak mikolajkow...

Proton 30.11.2004 21:34

Cytat:

Napisany przez shuma02
moj kuzyn sie planuje swojej dziewczynie w ten dzien oswiadzczyc...
ale Predi dla ciebie to chyba za duzy skok z perfum hehe...
zaraz ida swieta, wiec na mikolajki to tylko cos tak symbolicznie bo jak dacie poprzeczke tak wysoko juz teraz to dopiero bedzie placz na swieta, hehe...
ja sam takiego problemu nie mam :( brak osoby do perfum, no i w stanach brak mikolajkow...

Racja, że nie ma co przesadzać z prezentami na Mikołajki. W końcu to święto bardziej dla dzieci. Uwagę natomiast należy przywiązywać do gwiazdki... tutaj nie ma zmiłuj się :)
A co do osoby do perfum... nie przejmuj się ;) Wcześniej, czy później trafisz na odpowiednią osobę (czyt. kobietę). Zresztą masz czas jeszcze (patrząc na profil). W sprawach sercowych niepożądany jest pośpiech i nie ma co "brać" pierwszej lepszej dziewczyny, bo wypada mieć, bo koledzy mają. To jest poważna życiowa decyzja...

Pozdrawiam

M@X 30.11.2004 23:03

Ja jeszcze nei wiem co kupie, bo fundusze u mnie mizerne ostatnio. Choc sam chcialbym w ten czy inny sposob otrzymac meskie perfumy "Armani Mania" - uwielbiam ten zapach!

mr_spock 01.12.2004 15:08

u mnie w portfelu ostatnio to same klepaki :(
panienka dostanie (moze) jakies slodycze ;)
a o precencie pomysle na swieta

nimal 01.12.2004 15:13

o qrde - to niedlugo - musze cos wymyslic bo zapominanie enty rok z rzedu nie jest bezpieczne ... ^_^

kodziu 01.12.2004 15:35

A właśnie, co można kupić jako prezent na mikołajki dla chłopka ?? (chodzi oczywiście do szkoły a bliżej klasy, żeby nie było :P )

PS U mnie w klasie jest mania na mikołajkowe płytki :)

gallus 01.12.2004 15:46

Ja bym się cieszył jak by mi ktoś kupił drugiego kompa, a dokładniej nie mi tylko siostrze :P żeby sobie mogła pisać na nim prace mgr, a ja miałbym wolnego swojego.
W zamian mogę kupić czekoladę ;p (gorzką)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:16.