![]() |
Dzisiaj przerabiam AVI na VCD komp bedzie chodzil az wstane. Czyli jakie 8h. Wlacze ta stronke niech dosuje skur******w. Przynajmniej czesc sie da zablokowac :)
|
Cytat:
Ktoś pisze, że atakiem na atak się nie odpowie. W tej sytuacji jednak można odpowiedzieć i to jak :) |
ZDOSUJMY JE RAZEM :) I reputka dla Cyki :piwo:
|
Pieknie hehe, zalacze to na laczu w katedrze :D
|
Chętnych poobciążać spamerom łącza zapraszam na stronę http://www.aa419.org/ladvampire.html Nie trzeba nic instalować wystarczy zwykła przeglądarka internetowa. Najlepiej wejść na stronę i zminimalizować :D
Na razie zddosowali już 250 fałszywych banków ^_^ |
Cytat:
|
SpamPal swoją drogą ale życie spamerii też trzeba utrudnić i koszty działania zwiększyć :D
|
A mi tam wystarczy SpamPal :D
|
Pewnie i tak niezbyt by Ci się przydał bo spameria zddosowała na bank serwery, z których wygaszacz pobierał strony do atakowania.
A na hompejczu jest napis 'STAY TUNED' |
A ma ktos moze ten wygaszacz..??
|
Pomysł ciekawy, muszę przyznać. Sam kiedyś myślałem nad jakimś programem, który w poczcie, czy nawet komunikatorach wysyłałby w odstępach sekundowych powiedzmy 100 lub 1000 bezsensownych wiadomości do nadawcy spamu. Ale myślałem, że nic takiego nie będzie zrealizowane, a tu jednak :)
To przywraca mi wiarę w ludzi ;) |
Tym co zrobili przekonali mnie o słuszności takich akcji. Jeśli będzie następna, to wchodzę w to i ustawiam wygaszacz na 1 minutę ||
|
Cytat:
|
moze rozlekalmujmy to - wyslimy np na wszystkie adresy uzyskane przez harwastera z puli adresow.... :D
|
no u mnie tez nici. Moze ktos usuna juz ta stronke (spamerzy) ??
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:05. |