![]() |
Zrobiłam! Przeanalizowałam programy instalowane ostatnio i padło na Nokia Multimedia Converter Pro. Po jego odinstalowaniu wszystko jest ok. :)
Dzięki za próby pomocy! |
a sprubuj "odwiazac" od subedita i z jego menu powiaz ponownie? moze to jakis glupawy blad
moze to byc kwestia powiazania nie typu plikow a biblioteki dekodujacej mpeg - sprobuj dekodowac przez libavcodec z ffdshow i potem odwrocic zmiane - spowrotem? |
Cytat:
|
Ale ja nie mam katalogu programu cbuilder w program files jak pokazuje w tym okienku :(
|
A mi sie z daje ze zainstalowałes jakis program z rodziny delphi i tam jest jakis program
kyóty prubuje sie wlaczyc gdy właczas jakis plik z ro.. mpeg |
zobacz w typach plikow powiazania i wywal te wizaca mpeg z borlandem, zostaw tylko domyslne powiaznie mpeg do programu odtwarzacza (opcje folderow -> typy plikow)
|
Cytat:
|
a jaka wersje i w jakiej wersji BASIC ? STANDARD ? czy FULL ? zainstalowalas tego k-lite ??
jeszcze usun wszystko z rejestru... zeby naprawde nic nie zostalo... samo odinstalowanie w polowie przypadkow z roznycmi programami nie daje za duzo... |
Dokładnie tak. K-Lite Codec pack.
EDIT: Odinstalowałam tego packa, zrobiłam restert, ale dalej pojawia się to okienko i po anulowaniu leci materiał .mpeg |
Wydaje mi sie ze wgrałaś jakiegos KODEK PACK`a.Miliion kodekow w jednym. Sprobuj odinstalowac wszystkie kodeki do divx/xvid/rmvb/matroska i itp. i zainstaluj ffdshow, divx3, ac3, rmvb i matroska
|
Komunikat w XP
Ilość załączników: 1
Od jakiegoś czasu, kiedy chcę otworzyć plik w formacie .mpeg to wyskakuje mi taki komunikat jak niżej. Potem obojetnie co klikam to filmik się otwiera i działa normalnie. przy plikach .avi tego problemu nie ma. Kodeki sa najnowsze, program do odtwarzania nie jest istotny bo dzieje się tak na każdym. Wie ktoś o co tu chodzi? :(
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:30. |