![]() |
Widok zza waszego okna.
Ilość załączników: 1
Jak w temacie, czyli jak wygląda krajobraz zza okna przez które najczęściej spoglądaci w waszym domu(najlepiej by było gdybyści wklejali zdjęcia). Oto mój widok(dosłownie jak z czarnobyla).
P.S. Szukałem taki temat ale nie znalazłem |
Mam taki ciulaty widok z okna że nawet żaluzji nie podnoszę. Wyobraź sobie że kiedys był fajny ogród a teraz jest plac budowy. Za jakis rok będę miał ścianę przed oknem.
U mnie w mieście to pozwolenie na budowę dostanie każdy jeżeli zapłaci i nieważne w jakim miejscu to będzie. |
/\/\cDrive - rzeczywiscie widok na jakies lepianki masz ;)
puki co nie zamieszcze, nie mam syf-rowki ani filmu w aparacie aktualnie :) moge opowiedziec :P widok na najwieksza ulice na osiedlu (mieszkam na morenie - gdanszczaki wiedza o co biega) i widok na stacje BP 24h wiec jest gdzie po piwko skoczyc jak sie skonczy :) |
A ja mam ladny widoczek na gory, postaram sie zamiescic fotke :)
|
z przodu blok z tyłu blok ...fotki nie będe robić ;)
|
A ja widzę ogród sąsiadów, tzn jest sobie żywopłot, skalniaczek, płot, chyba ze trzy świerki (małe) i jakies dziwne roślinki ;)
|
Ja na prawo od siebie mam widok na blok :D (to znaczy na prawo od kompa)
Na szczęście jest w miare nowy :) Więc tak bardzo nie odstrasza.... |
z jendnej strony widok na blok, z drugiej strony widok na blok a troche w prawo las....
nic ciekawego prócz zachodu słońca :) |
przed soba blok, za soba blok, po lewo blok i po prawo tez blok :(
w warszawie mam fajniejszy widok :) |
Cytat:
|
Cytat:
PS qrde, ale już jest ciemno, właśnie się przed chwilą obudziłem :podbite: a pamientam, że uczyłem się fizyki.... |
jakis blok, a jak sie wychyle to nawet mozna dostrzec moj wydzial :D
|
Cytat:
|
nie, A,EiI :D
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:20. |