![]() |
Problem z kopiowaniem filmu "Troja"
Witam!
Czy ktoś kopiował film Troja? Jeśli tak to proszę poradzić mi jakim programem to było zrobione. Do tej pory wypróbowałem następujące programy Decrypter+Shrink, CloneDVD2, DVDFab, i CloneDVD3, wszystkie programy były w najnowszych wersjach. Problem polega na tym że skopiowany film w trakcie oglądania zacina się lub blokuje, najczęściej po pierwszej godzinnie oglądania lub pod koniec. Skopiowałem już trochę filmów :mruga: , ale to jest pierwszy z którym mam taki problem. Za poradę z góry dziękuję. |
Robiłem Troję IC8 (film z dwiema ścieżkami audio + menu) - wyszedł całkiem ładnie. :spoko:
Przycinania nie upatrywałbym w programie którym kompresowałeś ale raczej w nośniku, nagrywarce lub odtwarzaczu. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Instant Copy
|
-
z troja moałem to samo po półtorej godzinie sekundowe haki ale sam nie wiem do konca bo na płytki naklejam naklejki i myślałem ze od tego zrobiłem film w dvd shirku ale po małych poradach zrobiłem w instant copy 8 i gra chodzi bez problemu
|
Ja zrobiłem w DVD2DVD-R v.1.8.1. i wszystko bryka SUPER, nic się nie przycina .!!!
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 03:59. |