![]() |
Czym robić konwersję muzy na mp3?
Witam!
Zapewne jest jakiś soft do tego. Mam sporo CD-ków z muzą, i właśnie sprawiłem sobie flashowy odtwarzacz mp3. Chciałbym trochę kawałków skonwertować i nie wiem czym. Proszę o jakieś sugestie Pozdrawiam Mariusz |
z cd audio?
ambitnie - EAC mnaiej ambotnie: Easy CD-DA Extractor lub CDex natomiast totalnie niepoelane, ale tez dziala: Winamp, Audigrabber, inne... |
Zdecydowanie EAC + LAME najnowsza wersja ;-D
|
zdecydowanie EAC ...
rippujesz do wav`ów, potem kompresujesz Lame. a najłatwiej to użyć CDEx. |
dBpowerAMP Music Converter!!!!!!!!!! i nie ma mocnych:P konwertuje w rewelcyjnej jakości na wszystkie dostępne formaty dźwięku (po ściągnięciu plug-inów) !!!!!! polecam!!!!
|
polecam cd ex
|
ja rowniez polecam CDEx 1.51 (w koncu koduje Lame) :)
|
marynarz : ale EAC weryfikuje bajt po bajcie czy sciezka WAVE jest identyczna z zapisem cyfrowym na CD-Audio i dlatego masz pewnosc ;-D!
|
Najlatwiej CDex v1.50 PL i kodek Lame :)
|
EAC + Lame oczywiście :) Aczkolwiek kiedyś używałem Easy CDDA Extractor, nowe wersje mają nawet wsparcie dla mpc (mój ulubiony format stratny).
|
ja poelcam CD ex 1.55 w pl najlepszy program
|
Cytat:
...eeee tam odrazu najlepszy, przecież sam CDEX nie kompresuje, tylko konkretny kodek do którego odwołuje się CDEX. |
ale to jest najlepszy i naj prostrzt program w uzyciu ;]
|
Najprostrzy to jest chyba Easy CDDA Extractor tylko, że płatny.
|
Najbardziej polecam CDex jest w/g mnie najlepszy (jak ktos potrafi go dobrze skonfigurowac) ogólnie programi ma duzo funkcji i jest ok. A jezeli chcesz cos prostego to Canna Mp3. wyrąbiscie prosty prog. ;) pzdr
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:31. |