![]() |
Prostore ??? A cóż to takiego ???
Witam
Ostatnio zauwazylem plytki "Prostore" testowal moze ktos was te cudenka ??? Jak jest z terminem waznosci tych plytek ? :-) Pytam bo sa dosc tanie ale sprzedawane po 10 szt. wiec nie chcialbym sie naciac... Pozdro for everyone! |
DVD PROSTORE to produkty Moser Baer India. REWELACJA za 1,15PLN za płytę DVD+R!!! Idę po następne 25szt!
|
Cytat:
---- Pzdr. KvS |
dokaldasz kilkanascie groszy i masz platinium produkowane przez ricoha - wiec zadna okazja
|
Cytat:
TU JEST TEST :) PS: to ile trzeba przeplacic za te platinumki zeby miec gorsze wyniki? hehe PS: kiedys palilem na platinumkach pozniej na axe i verbatimkach ale po kiego przeplacac za towar z tej samej fabryki osiagajacy zdecydowanie gorsze wyniki? |
widmo:
- platinium kosztuja okolo 1,40 do dwoch zeta zaleznie od sklepu - wyniki ladne masz, fakt, oby powtarzalne :) u mnie sa podobne na moich plytach :) - z jednej fabryki? axe nie wiem, verbatim sa produkowane przez mitsubishi, platinium przez ricoh, a twoje plytki to Moser Bear - wiec to sa rozne fabryki ;) edit: heh - zobacz tu http://forum.cdrinfo.pl/showthread.php?t=46508 |
nimal:
-wyniki powtarzalne -verbatimy i axe co palilem tez byly z MBI |
Ja kupiłem prostore dvd+r w tesco i wszystkie 100szt. wypaliło się elegancko. Filmy nie skaczą na stacjonarnych DVD w odróżnieniu od Axe.
Ja jestem bardzo zadowolony z tych prostore. Pozdrawiam |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:03. |