![]() |
Koleś stosuje koncepcje, jak nie wiesz to udawaj że wiesz ;)
|
Ten up-time obciążą łącze netowe? Bo jakoś mi teraz net muli od tego czasu jak to mam ;\
A co to jest? Wsumie to sam nie wiem, poza tym że pokazuje czy jesteśmy przy pc... (tzn czy jest właczony)... jak długo jest właczony, jaki system i max jak długo był właczony... |
Cytat:
|
Niezly "C"HAKER z tego typa. uff
@Gallus & Baku o co chodzi z tym obrazkiem uptime ktory macie w podpisie..?? Eee widze ze Air mnie uprzedzil :> |
Cytat:
|
Usunełem bo sobie nie życzył... ehh ja bym sie po takim czyms ze wstydu sie spalił... i nadal sie kłuci!.... bez sensu... Co za człowiek... to nie wszystko... więcej rzeczy wymyślił... Dla mnie to nie śmieszne lecz żałosne...
|
no faktycznie k00lo ma fantazje :rotfl: ;)
|
HAHAHA! Baku - reputka, dawno sie tak nie smialem! Pogadam sobie z tym gosciem :) Czemu wyciałes rozmowę?
|
Problem z kolesiem...
Poznałem pewnego kolesia... który...
Mówi że.... PHPBB to język w którym pisze sie skrypty na forum... ... to nie prawda.. to jest skrypt forumowy... a pisze sie w php ... z domieszkami html czy cuś... PCI to standartowy i powszechny port ... karty graficznej...... odp prawidłowa to AGP/PCI-E... czasami PCI.. ale to rzadkość... ale główny to AGP.... I wiele innych śmiesznych rzeczy wygaduje... np. takie ze to forum to nie jest w php ;\ |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:06. |