![]() |
Kopiowanie DVD...
Czesc ... mam problem a ze jestem zielony w tych sprawach prosze o pomoc ...
mam film ze slubu na dvd ... i chcialem porobic kopie ... uzywalem dvd decryptera ... no i ladnie sie przegralo z tym ze w niektorych miejscach nastepuje zatrzymanie filmu ... tzn. czas na stacjonarnym dvd idzie a obraz stoi i po 2 sekundach normalnie film sie odtwarza ... prosze o porade bo nie wiem co z tym fantem zrobic ... uzywam plyt TDK DVD+R Pozdr |
-
a jaki masz stacjonarny otwarzacz dvd
a nie lepiej zgrać film na twardy dysk i wypalić w nero sprawć sobie na www.videohelp.com jakie płyty ci te LG czyta tylko wpisz nazwe otwarzacza i symbol |
mam LG .. jakies stare dosyc .. bo ma odtwarzanie tylko dvd i plyty audio ...
to juz probowalem zgrac na hdd i potem w nero .. ale wtedy wogole nie widzi plyty stacjonarny ... |
Z tymi starymi odtwarzaczami rzeczywiście są problemy. Nie chcą czytać poprawnie płyt DVD. Pożyczyłem raz kumplowi film i u niego wystąpił ten sam problem co u Ciebie, a wczoraj byłem u innego kumpla i na jego odtwarzczu to już wogóle dziwnie zacina i kwadraci, ale gdy puściliśmy płytkę DVD+R zmienioną na DVD-ROM poszła bez problemu. Jedynie co mi przychodzi do głowy aby rozwiązać twój problem to zmiana DVD+R na DVD-ROM tzw BookType. Nie wiem jaką masz nagrywarkę, ale pewnie da się to zrobić, więc spróbuj może problem zniknie.
Powodzenia |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:58. |