![]() |
No niestety nie jest to takie proste ;( , ale może przy waszej pomocy się uda. Pojawił się taki problem:
Mój skrypt wygląda tak: AVISource("D:\Filmy\AviToDVD\I.Robot.2004.avi") LanczosResize(720,408) AddBorders(0,133,0,133) ConvertToYUY2() AudioDub(BlankClip()) a cce podaje taki komunikat: Fram size 720x764 is not supperted. Supported fram size is up to 720x576. Co może być tego przyczyną??? |
|
Albo podaj jakiś link...
|
Cytat:
|
Dzięki wszystkim za pomoc - nie myślałem, że to takie skomplikowane. A może tylko się takie wydaje na pierwszyrzut oka ;) Jestem na etapie kompletowania softu i w zasadzie wszystko już mam - brakuje mi tylko Spruce DVDMaestro :(. Proszę o pomoc w tym temacie...
|
Do połączenia avików z ac3 nadaje sie również Nandub...
|
|
Cytat:
VirtualDubMod też to potrafi osobiście tego właśnie używam do takich celów a reszte co i jak zrobić znajdziesz tu http://forum.cdrinfo.pl/showthread.php?t=21085 |
Łączenie Divx'a z napisami i AC3 do DVD
Witam, mój problem wygląda tak:
Mam film na 2 CD z napisami w formacie TXT i dźwiękiem AC3 (5.1). Chcę z tego zrobić jeden film na DVD z napisami zachowując dźwięk AC3. Napisy robiłem w SubtittleTool i nawet je połączyłem, jedank nie mogę sobie poradzić z łączeniem Divx'a z zachowaniem ścieżki w formacie AC3 - VirtualDub nie robi Tmpgnc też nie chce. CZYM TO UGRYŹĆ :help: |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:51. |