![]() |
Skwituje to jednym zdaniem:
Programy M$ wyglądają jak Pinokio po ataku termitów :) |
To jakby co to jestem dostępny :D (tylko ten problem mnie nurtuje :\ )
|
ja wlasnie zawsze tak miałem ze np. na forach miałem status niedostepny a normalnie byłem dostepny, działo sie tak zawsze gdy używałem innego klienta niz GG np. Tlen, Miranda, Konnekt. Ale od kiedy mam NEO+ wszystko jest ok
|
Cytat:
|
nie jest to wina mirandy - bo jak widac ja jestem dostepny
nie jest to wina proxy/nata - bo w pracy jestem za nimi a w domu nie i tu i tu dziala nie jest to kwestia polaczen p2p - sprawdzilem... krotko - nie wiem :( |
To wie ktoś dlaczego jestem niedostępny? :( (choć jestem dostępny)
|
yhym, ale i tak mam sentyment do AoE :) do tej gry wracam ciagle mimo uplytwu lat... szczegoklnie czesc 2 :)
tydzien temu czytalem plotke ze za rok moze sie ukazac 3 czesc AoE - byloby super || bo to AoM niby mialo zastapic tamta serie... eh, zewna historia ^_^ |
Cytat:
|
miranda rules :)
a opera zdecydowanie nie jest na silniku IE ;) |
Korzystam z Mirandy i jak zauważam mój status jest ciągle niedostępny choć jestem dostępny :>
Korzystam z Opery i gdzieś mi sie obiło o kineskop monitora, że Opera nie jest na silniku IE (Mizilli :> ) |
generalnie nie, choc (chyba) niektore dziury moga dotyczyc tez softu korzystajacego z silnika ie, np gg, ale z tego chyba tez nie korzystasz :)
|
A co jak ktoś nie korzysta w ogóle z IE? Te dziury też go obowiązują?
|
tylko podawania publicznie takich informacji wymusza wprowadznie poprawek
niestey nie kazda firma by reagowala na info o istnieniu dziiur gdyby nie naciski uzytkownikow sopftu, zeklbym za maloktora (z powodu rachunku ekonomicznego) to fakt ze kazdy sys jest dziurawy i fakt znajdowania tylu dziur w ms swiadczy tylko o popularnosci ich systemu jednaj ilosc dziur w ie to przegina - a jej nieaktualizowanie od czasu wer6, tylko latanie to kolejna na szczescie jest konkurencja - szybsza, darmowa i mniej dziurawa || |
nie tylko Windoza jest az tak dziurawa...
czy to bedzie Win,Lin,Bsd we wszystkich systemach da sie cos znalezc moim skromnym zdaniem informacje o nowo odkrytych dziurach powinny wedrowac prosto do programistow ktorzy napisali dany system podawanie info w necie,gazecie...itp otwiera tylko droge kolejnym hax0rom |
jedyne czego nie brakuje to brak dziur ;p ser wszajcarski ||
eh, jedyne co MS wyszlo to Age of Empire || |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:41. |