![]() |
M@x - jakos od kiedy verby kupuje ponizej 3 pln bez problemu (a cd ponizej 1pln) nie mam ochoty na experymenty z niepewnymi firmami, a jakos nie wierze w powtarzalnosc jakosci mniej znanych firm ;) a jak biore 200 plyt to wole sie nie natknac na skopana partie ;)
|
Ilość załączników: 1
@ndy, za wolno palisz, ja x32 lub x40, oto dowód:
|
nimal : cos ty sie tak czepil tych blupopow... DVD-R od nich smigaja mi jako jedyne z tanich rownie dobrze jak Verbatimy i TDK ;]!
|
sony supremas - tanie i dobre.
|
Sprawdzilem te verby i...:
C1 Max : 16 C1 Average : 2,06 C1 Total : 6803 C2 Max : 0 I nie wiem czy sie cieszyc czy plakac. Palone sa z predkoscia x24. |
... w moim okrutnym mieście też są luzem verbatimki super azo crystal od MCC za 99 gr/szt. (tłoczony bezbarwny napis), pieknie sie palą 0.1 - 0.15 średnia błędów C1
|
Cytat:
|
dziwne ostatnio w miescie gdzie chodze do szkoly dopadlem sklepik ktory sprzedaje Verbatimy od CMC po 1 zl/sztuka. Sama plytka. Normalne to jest..??
|
powiem tylko...omijaj HAWK`i , nie mam za dobrego zdania o nich.
|
|
titanium
troszke drozej to esperanza edit idz do hurtowni to cos kupisz spokojnie w okolicach 50gr jak ci totalnie nie zalezy to wez jakies noname totalne - mam o takich sztukach lepsze zdanie niz o marnych firmach typu blupop czy datex... edit2: zeby nie bylo watpliwosci - tanio i dobrze sie nie da nie polecam jesli dla siebie - pal na verbach zeby potem nie klnac (za duzo, bo i tak sie zawsze moze cos zdarzyc) |
Najlepsze z najtańszych?
Potrzebuję nagrać sporo płytek (kolega pożyczył kilka klaserów z filmami) a nie chcę wydać fortuny na płytki. Nie zgłębiając całej zebranej wiedzy na tym forum chciałbym zdecydować które płytki warto wziąć pod uwagę. Dzięki za każdą opinię.
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:47. |