![]() |
Gra z PS2 nagrana na CD zamiast DVD?
Witam
Wlasnie planuje zrobic sobie kopię moich oryginalnych gier na PS2. Zrobilem Alcoholem120% obrazy MDS gier: Tekken4 oraz VirtuaFighter4 Gry firmowo nagrane sa na DVD. Oba obrazy zajmuja mniej niz 700mb. Czy w takim razie moge je nagrac na zwykle plyty CD-R.. ?? // Oczywiscie konsola ma odpowiedni chip... |
@pies
obraz T4 i VF4 zajmują <700MB? Od kiedy? ^_^ Bez rip'owania tych gier nie możesz. |
W bijatykach jest tylko kilka plansz i kilku zawodnikow.
Nie jest to przygodowka gdzie wciaz zmienia sie otoczenie i postacie. Nie wiem skad ten smiech bo obrazy tych gier tyle wlasnie zajmuja: VF4 = 659 mb Tekken4 = 704 mb Jesli chcesz to zobacz w torrentach ile zajmuje wersja FULL tych tytulow. Czekam wiec nadal na odpowiedz kogos lepiej poinformowanego... |
@pies
około miesiąc temu kopiowałem T4 i obraz w *.mdf/*.mds zajmował ~3GB ... Niewiem jakim cudem tobie zajmuje mniej (i to aż tyle!) "Na mułach" zajmuje tyle ile mnie i tyle ile tobie (oczywiście mowa o fullDVD) ... ... Moja płyta była kopiowana z oryginału, podobnie jak twoja. W czym robiłeś obraz? Jeśli to mają być jedynie kopie, nie "służące" do grania to możesz nagrać na płytę jako plik (ale na to sam pewnie już wpadłeś... ...). Bez tworzenia rip'a nie nagrasz tego na CD, aby konsola widziała... ... |
Virtua Fighter 4 w oryginale jest na CD i mozesz go na takowa plyte nagrac :spoko: ;D
|
MMmmm...
Pomyslilem sie.. Przepraszam.. :) VF4 zajal mi 659mb (i tak nagralem go na DVD TDK) Tekken4 zajal jednak... 4,18 GB !!! :) Raczej nie wszedlby na CD-R. :) Piwo dla wszystkich! |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:56. |