![]() |
Suden Strike zabezpieczony!!!
Ilość załączników: 1
Mam pewien problem, pożyczyłem od kolegi Suden Strika, lecz nie moge go przegrać. On pożyczył od fachowców co mu robią łazienkę(fajnie ma ;) ). Mówił mi że gdy przegrałsobie tą płytke to wyskakiwał błąd, potem nagrałem u siebie na CD-RW i żeczywiście wyskakuje błąd. Próbowałem zrobić obraz płytki
Alcoholem 120%(najnowszym)Clonem CD 5 i Game Jack 4, ale nic z tego.Nie chce zrobić obrazu. Zeskanowałem płytkę programem A-Ray(najnowszy), i nie wykrył żadnego , lecz gdy zeskanowałem sektoryktory wykrył mi takie coś http://forum.cdrinfo.pl/attachment.p...id=13566&stc=1 . Co mam zrobić!!!!!!!!!!!! |
o ile to sudden strike I to chyba był zabezpieczony jakims sd 1.xx i można go było przegrać, ale proponuje przeskanowac go clony xxl i spróbowac skopiowac z takim profilem alcoholem/clone cd, lub odwiedzic gamecopyworld.com lub inne cukiernie ;)
|
to niestety nic nie daje
|
a próbowałes pliczków z gcw??
|
nie wiem ktory sciagna, mam angieslka wersje ale nie wiem czy 1.1 czy .1.2 :smutny:
|
to skopiuj w bezpieczne miejsce plik *.exe który masz aktualnie, a potem ściagnij wszystkie i próbuj do momentu, w którym bedzie ok ;)
|
mam polską wersje i nie wiem który sciagnąc
|
pomyliłem sie wtedy
|
próbuj wszystkie po kolei, tylko skopiuj sobie oryginalny plik ;)
|
już znalazłem odpowiedniego cuksa ;)
dzieki za pomoc gallus ;) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:13. |