![]() |
Dodatek do środowego Superexpressu - ma może ktoś?
Poszukuję środowego dodatku do Superexpressu. Było tam coś na temat zakładania własnej firmy - całej procedurze, przepisach prawnych. Jeśli ktoś to ma i jest to coś warte (po Superexpressie raczej się tego nie spodziewam, ale chciałbym sprawdzić), i mógłby mi zeskanować, lub ewentualnie odsprzedać, to proszę o kontakt :)
|
no nie mam ale tez podepne sie pod temat :)
bo troche zaczyna mnie to interesowac - wlasna firma :D |
Dokładnie. Pluję sobie w brodę, że to przegapiłem, chociaż nie da się ukryć, że nie miałem tego dnia nawet chwili, żeby wstąpić do jakiegoś kiosku i kupić. A wieczorem, kiedy zrobiłem rundę po mieście, to już nigdzie nie było... W każdym razie prośba aktualna, jeśli ktoś mógłby nas poratować :)
|
|
Cytat:
|
Hmm... nie wiem czy o super express chodzi... ale tata kupil gazete prawna tez o jednoosobowej firmie, jak ktos zainteresowany to 3775754 lub mallow na tlenie, moge poskanowac ;)
pozdro ;) |
Cytat:
|
Cytat:
wielkie dzieki :) |
Ilość załączników: 2
zeby kazdemu po kolei nie slac ;) prosze bardzo ;) :spoko: :cool: :piwo:
|
dzieki mallow ;)
niestety superexpress sie nie popisał - myślałem, że to będzie obszerniejsze :) |
mala poprawka, to z gazety prawnej... wycisnieta cala esencja [esensja?]... moze za bardzo wycisnieta... jest ksiazka "jednosobowa firma" napisana przez jakas babke... ale niestety nigdzie nie moge dorwac e-booka :/
|
Dzięki Mallow :piwo: :)
|
dzieki, dzieki przyda sie :) :piwo:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:39. |