![]() |
NOWY FIRMWARE [BS41] do SOHW1633S
Witam szanownych userów forum :mruga:
Możliwe, że tym tematem komuś pomogę - dlatego piszę co mi się przydarzyło: Ostatnio skorzystałem z nowego firmware LITEONa: BS41 - byłem happy ponieważ zerowym kosztem podwyższyłem klasę sprzętu ....... do momentu kiedy nie kupiłem nośników DVD -R tanich i w miarę pewnych ( z tej niższej półki) ESPERANZA (fioletowa) z indeksem X4 Wielkie było moje rozczarowanie, gdy napęd widząc płytę i jej parametry nie chciał na niej wypalać!!!! Pojawiał się komunikat NIEPRAWIDŁOWY NOŚNIK!!! Byłem zdziwiony tym bardziej, ze nosnik był w bibliotece nośników napędu. Zmieniłem biosa dzieki Bogu bezboleśnie na wersje: BSOH i w szystko wróciło do normy... UFFFFFFFF Jeśli ktoś z was ma problem jak mój podaję site - skąd można pobrać nieoficjalny firmware, który poza obsługą wszystkich nośników - usuwa blokadę regionalną i skraca czas rippingu: http://forum.rpc1.org/portal.php Pozdrawiam |
Cytat:
Bracia! Chwalmy Pana za to, że ocalił nagrywarę Eagle'a :taktak: I za jego przyczyną wskazał nam drogę do świętej ziemi Mlekiem i miodem płynącej :uklon: :fala: |
Qwa VIZZARD ale ty jestes wyrozumialy!
|
Cytat:
Do swojego 1633 możesz teraz wgrać najnowszy bios BSOR ze strony liteona. Jest o tym post na forum. A na przyszłość CZYTAJ FORUM i opcja SZUKAJ, bo o tym było juz tysiąc razy, a adres rpc też wszyscy znają. W taki sposób zaśmieca się tylko forum, utrudniając poźniejsze znalezienie informacji. Jak bys wcześniej poczytał forum to byś znalazł post o biosie bs41 i go nie wgrywał :> PS. witamy na forum :piwo: |
Cytat:
^_^ |
@Eagle nie widzisz na samej gorze tematu w ktorym jest
opcja szukaj przeciesz to nie boli :bicz: |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:39. |