![]() |
U mnie jest ok miałem go na neo teraz jestem na kablówce ,do wersji 1.08 był skopany rodzynek i były problemy ja mam v.1.09 alpha.902.
|
a mi cfos speed nie chcial w ogole dzialac. tzn sie laczyl,ale nic pozatym. 0 reakcji.. jak go odinstalowalem- problemy zniknely jak reka odjal.
|
cFosSpeed jest samokalibrujący. Automatycznie rozpozna dostępne pasmo gdy tylko wystarczająca ilość danych zostanie przesłana w obu kierunkach. Identyczny rezultat uzyskamy używając opcji "send calibration pulse" w menu programu, spowoduje ona 2-sekundowy download oraz 10-sekundowy upload.
|
tylko jak skonfigurowac cFosSpeed pod Thomson ST 510v4?
|
Też cFosSpeed jeżeli dobrze pamiętam od wersji 1.08 obsługuje routery.http://www.cfos.de/speed/docs/speedlist_e.shtml#pl
|
dzieki wam, sciagnalem ten pakiecik turbokrecika i mysle ze starczy. Ciekawe czy jest cos do optymalizacji polaczenia przez router ???
|
Instalując same stery nie korzystasz z aplikacji dostępowej neostrady tworzysz "połączenie szerokopasmowe" w połączeniach sieciowych wpisujesz nazwę użytkownika tą którą dostałeś z neo hasło a w numerze * .A do neo używasz cFosSeed-a działa pod modemy USB.
|
TU masz wszystko co potrzeba ;p
|
najlepiej to normalnie robisz polaczenie takie jak w modemie...
normalne polacz... bez zadnych nie potrzebnych zbednych wrecz programow... |
NEO 128 + modem - co i jak
Kolega zakłada sobie NEO 128 i prosił mnie żebym pomógł mu ją zainstalować i ściągnał mu jakieś programy typu cFos. Co jest potrzebne żeby zoptymalizować Neostrade. Ja mam router wiec aplikacji dostepowej nie mam. Nie chce też instalowac mu aplikacji dostepowej od TPSA. Prosze o nazwy programów.
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:03. |