![]() |
problem z rozpakowaniem pliku ??
mam dvd spakowanego i podzielonego na 5 czesci. Przy rozpakowywaniu przy ok 90% wyswietla mi blad ze za malo jest miejsca na dysku, jednak wciąż mam jakies 9 gb wolnego ?? :|
|
Uruchom ScanDisk'a lub CheckDisk'a (w zaleznoścu od systemu).
|
dalej nic a oto ten blad - winzip 9.0 'Error writing to E:\The Chronicles Of Riddick DVD-R Plsub Riddick-Lernaeus-Pl Iso\riddick-lernaeus-PL.iso. Possible cause: disk full or system limits exceeded'
|
masz fat32?
pozdro ;) |
jaki rozmiar mają owe części? ,bo jak pisze Smartek winą może być FAT32 który nie tworzy plików większych niż 4GB.
|
1 - 260 mb
2,3,4 - po 1 gb |
Jeżeli to nie wina archiwum i jest ono na pewno sprawne to masz partycje pod fat'em 32 :/
Przekonwertuj jeden z dysków na ntfs i wtedy spróbuj wypakować :) Powinno pomóc. Aha, zakładam że masz win xp bo jeżeli 98/me to te windy partycji ntfs nie zobaczą :( Potrzebny jest do tego specjalny soft.... |
To jeszcze powiedzcie mi jak przekonwertowac na ntfs ??
PS. wielkie dzieki za odpowiedzi |
Cytat:
convert [wolumin] /fs:ntfs [/v] [/cvtarea:nazwa_pliku] [/nosecurity] [/x] PS: Świetny FPS :spoko: |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Prawym przyciskiem klikasz na partycji i wybierasz opcje convert to NTFS czy jakoś tak :spoko: |
Ok mam win xp home mam nadzieje ze po tym przykonwertowaniu nic mi sie z dyskiem ani plikami na nim nie stanie ;)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:39. |