![]() |
Brak Ostrosci
Witam i niestety mam problem :(
Dzisiaj wyciagalem dysk z kompa i poluzowalo mi sie zasilanie w karcie graficznej ( radeon 9800 pro herkules) przy wlaczaniu wyskoczylo info na poczatku ze karta jest bez zasilania !! doscisnolem system ruszyl normalnie ..ale obraz tak jak by stracil ostrosc i jest lekko rozmazany :(( doradzcie co to moze byc i jak sie tego pozbyc z gory dzieki za pomoc |
tez mam takie cos ale poszuakj w ustawieniach "nview properties" cos tam kiedys zaznaczylem i bylo juz okiej. Jak odkryje co to jest to dam znac:D
|
Witam!
Erald jak masz dawac takie rady to sie lepiej w ogole nie odzywaj.. nview dotyczy kart nVidii a mello ma Radeona. mello zobacz czy na innym kompie jest to samo - wykluczysz lub potwierdzisz uszkodzenie karty. |
odpowiedz??
ja to by stawiał na zbyt duzą ilość alkoholu, :piwo:
u mnie obraz też swego czasu sie rozmywał ale wynikało to z tego iż kable od sygnału video leżały zaraz przy kablach zasilających, obraz dodatkowo p"podskakiwał |
Sorki Remix nie zawazylem ze to radeon moj blad.
|
Witam!
Nie musisz mnie przepraszac.. kazdemu sie moze zdarzyc - punkt dla Ciebie, ze tak zareagowales (dam Ci pozniej reputke na pluz zeby zrownowazyc ta z minusem :)) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:14. |