Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Napędy optyczne DVD (https://forum.cdrinfo.pl/f15/)
-   -   jaka kupic sobie nagrywarke na gwiazdke? (https://forum.cdrinfo.pl/f15/jaka-kupic-sobie-nagrywarke-gwiazdke-43999/)

iksow 05.12.2004 23:56

jaka kupic sobie nagrywarke na gwiazdke?

Witam,

poniewaz zblizaja sie swieta, wiec czas na prezenty - mam w planach zeby kupic sobie nagrywarke dvd. i teraz pytanie: jaka?
ma wypalac dwuwarstwowe plyty dvd, kopiowac obecnie najnowsze zabezpieczenia (nowe safdisc). cos jeszcze powineinem wiedziec?

patrzylem na liteona SOHW-1633S, ale nie wiem jak u niego z kopiowaniem zabezpieczen.

jaka nagrywarke forumowicze doradza kupic sobie pod choinke?

namor 06.12.2004 00:04

proponuje to
http://forum.cdrinfo.pl/announcement.php?f=15
i szkoda że tylko dwa takie same tematy założyłeś
jak byś założył 10 takich samych tematów to byś dostał nagrywarke DVD gratis
:gerda: :gerda: :gerda: :gerda: :gerda: :gerda: :gerda: :gerda: :gerda:

VIZZARD 06.12.2004 00:31

Cytat:

Napisany przez iksow

patrzylem na liteona SOHW-1633S, ale nie wiem jak u niego z kopiowaniem zabezpieczen.

No to słabo patrzyłeś :|

Spójrz oczami duszy :taktak:

Dostrzeżesz wtedy, że ta nagrywarka o finezyjnej linii jest stworzona dla ciebie :taktak:

I zastąpi ci matkę, żonę i kochankę :tak!:

A także dzielnicowego :tancerka:

No i pod choinką prezentuje się galancie :taktak:

:D

Erald 06.12.2004 06:23

Ja polecam Ci nagryware Lg poniewaz lg to bardzo solidan firma i nie bedizesz mial z nia problemow. Co do 2 warstowego wypalania to jest to przyszlosciowa opcja wiec moze sie przydac ( tylko ze plyty sa w polsce jeszcze zadko spotykane:). Odradzam tylklo hp .Wpadnij do Mediamarktu i sie dopytaj o nagrywarki lg napewno Ci tam pomoga( a takze korzystaj z dobrodziejst innych i przeszukaj forum !!! To nic nie kosztuje:>

icemac 06.12.2004 07:20

Cytat:

Napisany przez VIZZARD
No to słabo patrzyłeś :|

Spójrz oczami duszy :taktak:

Dostrzeżesz wtedy, że ta nagrywarka o finezyjnej linii jest stworzona dla ciebie :taktak:

I zastąpi ci matkę, żonę i kochankę :tak!:

A także dzielnicowego :tancerka:

No i pod choinką prezentuje się galancie :taktak:

:D

jak zwykle poprawa humoru od poniedzialkowego ranka :spoko: :D

VIZZARD 06.12.2004 09:18

Cytat:

Napisany przez icemac
jak zwykle poprawa humoru od poniedzialkowego ranka :spoko: :D

No dzięki icemac :piwo:

Ale myślę, że to dopiero jest niezła dawka humoru:

Cytat:

Napisany przez Erald
poniewaz lg to bardzo solidan firma i nie bedizesz mial z nia problemow

oraz

Cytat:

Napisany przez Erald
Wpadnij do Mediamarktu i sie dopytaj o nagrywarki lg napewno Ci tam pomoga

:>

Ale przecież nie wszystkich musi śmieszyć to samo, no nie :mruga:

icemac 06.12.2004 09:27

no comment zaje****

w MM to napewno Ci pomoga a zwlaszcza w doborze solidniej nagrywarki SOLIDNEJ firmy LG :spoko:

to biegiem do MM po super sprzet od super sprzedawcy

:>

memorando 06.12.2004 09:48

Cytat:

Napisany przez iksow
Witam,

poniewaz zblizaja sie swieta, wiec czas na prezenty - mam w planach zeby kupic sobie nagrywarke dvd. i teraz pytanie: jaka?
ma wypalac dwuwarstwowe plyty dvd, kopiowac obecnie najnowsze zabezpieczenia (nowe safdisc). cos jeszcze powineinem wiedziec?

jaka nagrywarke forumowicze doradza kupic sobie pod choinke?

px712 seriala ata plextorek:D

memorando 06.12.2004 09:57

Cytat:

Napisany przez Erald
Ja polecam Ci nagryware Lg poniewaz lg to bardzo solidan firma i nie bedizesz mial z nia problemow. Co do 2 warstowego wypalania to jest to przyszlosciowa opcja wiec moze sie przydac ( tylko ze plyty sa w polsce jeszcze zadko spotykane:). Odradzam tylklo hp .Wpadnij do Mediamarktu i sie dopytaj o nagrywarki lg napewno Ci tam pomoga( a takze korzystaj z dobrodziejst innych i przeszukaj forum !!! To nic nie kosztuje:>

buhahahahahahaha mediamarkt?? robią ci dobrze:) po za tym nie umieli odpowiedzieć czy plex 712sa dziala na wszystkich mobo czy też tylko na intelu jak msi i są to jelopy totalne dla nich socket 939 to to samo co 754 lol

legion 06.12.2004 11:03

@iksow

opcja szukaj :cisza: :klnie:

nimal 06.12.2004 11:12

kup litka i bedzie git
masz watpliwosci - w prawym gornym rogu szukajka

a wg wszystkich gazet komputerowych najwazniejszy w wyborze nagrywarki jest wygalad panelu przedniego :D i roznice w predkosci spawania - np 8:02 a 8:05 to przeciez kolosalna roznica :D
no i najwazniejsze! polska instrukcja przylaczania! i 4 je***e srobki dajace przynajmniej 2 lokaty wyzej w rankingu! ^_^

tengu 06.12.2004 11:17

No z tym mediamarktem niezły tekst. Chyba sam się tam zatrudnię (przynajmniej jeden wykwalifikowany sprzedawca). Coś mi się zdaje że te kompy z odnośnika w funny.... właśnie z tamtąd pochodziły.

Ja tam w MM tylko płytki kupuję (chociaż najpierw oglądam opakowanie, bo chyba niektóre btły pakowane podobnie jak w wyżej wymienionym linku). Nigdy w życiu nie kupił bym nagrywarki w Mediamarkcie. Wolałbym zapłacić więcej gdzie indziej.

A co do SOHW-1633S - wygląda nawet nieźle (chociaż Sony DRU-710A chyba ładniej), do mojej szarej obudowy bardziej by chyba pasował memorex (ale nie widziałem ich w sprzedaży w polsce kiedy kupowałem). Ale i tak jestem zadowolony. Uważam że jest to bardzo dobra nagrywarka jak za tą cenę. Bywały co prawda z nimi problemy ale jest już ich coraz mniej i chyba można to złożyć na karby "wieku dziecięcego" ^_^

ww. Sony i MEmorex to ten sam Litek tylko inaczej (zresztą jego kopii jest więcej) :)

giena 06.12.2004 11:23

Witam.
Jeszcze w MM dostaniecie kolorową reklamówkę,a to jest chyba jeden z głównych argumentów.
he he he
a wiedza sprzedawców w MM napewno stoi na europejskim poziomie(zaraz po Ugandzie).

icemac 06.12.2004 12:53

dobra dodam swoje dwa grosze:
1. ma byc zielona
2. ma miec haczyki na babki
3. miejsce na "anielskie wlosie"
4. podstawke z woda, bo chyba zywa chcesz kupic a jakas martwa ||
5. taka aby wystarczyla Ci jeszcze do nastepnych swiat
6. byla mozliwosc upgrade do gwiazdki 2005

memorando 06.12.2004 13:01

media markt robimy ci dobrze za darmo

hehehehahahahahoho:)
p.s walentines rządzi:D

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:01.