![]() |
jaka kupic sobie nagrywarke na gwiazdke?
Witam,
poniewaz zblizaja sie swieta, wiec czas na prezenty - mam w planach zeby kupic sobie nagrywarke dvd. i teraz pytanie: jaka? ma wypalac dwuwarstwowe plyty dvd, kopiowac obecnie najnowsze zabezpieczenia (nowe safdisc). cos jeszcze powineinem wiedziec? patrzylem na liteona SOHW-1633S, ale nie wiem jak u niego z kopiowaniem zabezpieczen. jaka nagrywarke forumowicze doradza kupic sobie pod choinke? |
proponuje to
http://forum.cdrinfo.pl/announcement.php?f=15 i szkoda że tylko dwa takie same tematy założyłeś jak byś założył 10 takich samych tematów to byś dostał nagrywarke DVD gratis :gerda: :gerda: :gerda: :gerda: :gerda: :gerda: :gerda: :gerda: :gerda: |
Cytat:
Spójrz oczami duszy :taktak: Dostrzeżesz wtedy, że ta nagrywarka o finezyjnej linii jest stworzona dla ciebie :taktak: I zastąpi ci matkę, żonę i kochankę :tak!: A także dzielnicowego :tancerka: No i pod choinką prezentuje się galancie :taktak: :D |
Ja polecam Ci nagryware Lg poniewaz lg to bardzo solidan firma i nie bedizesz mial z nia problemow. Co do 2 warstowego wypalania to jest to przyszlosciowa opcja wiec moze sie przydac ( tylko ze plyty sa w polsce jeszcze zadko spotykane:). Odradzam tylklo hp .Wpadnij do Mediamarktu i sie dopytaj o nagrywarki lg napewno Ci tam pomoga( a takze korzystaj z dobrodziejst innych i przeszukaj forum !!! To nic nie kosztuje:>
|
Cytat:
|
Cytat:
Ale myślę, że to dopiero jest niezła dawka humoru: Cytat:
Cytat:
Ale przecież nie wszystkich musi śmieszyć to samo, no nie :mruga: |
no comment zaje****
w MM to napewno Ci pomoga a zwlaszcza w doborze solidniej nagrywarki SOLIDNEJ firmy LG :spoko: to biegiem do MM po super sprzet od super sprzedawcy :> |
Cytat:
|
Cytat:
|
@iksow
opcja szukaj :cisza: :klnie: |
kup litka i bedzie git
masz watpliwosci - w prawym gornym rogu szukajka a wg wszystkich gazet komputerowych najwazniejszy w wyborze nagrywarki jest wygalad panelu przedniego :D i roznice w predkosci spawania - np 8:02 a 8:05 to przeciez kolosalna roznica :D no i najwazniejsze! polska instrukcja przylaczania! i 4 je***e srobki dajace przynajmniej 2 lokaty wyzej w rankingu! ^_^ |
No z tym mediamarktem niezły tekst. Chyba sam się tam zatrudnię (przynajmniej jeden wykwalifikowany sprzedawca). Coś mi się zdaje że te kompy z odnośnika w funny.... właśnie z tamtąd pochodziły.
Ja tam w MM tylko płytki kupuję (chociaż najpierw oglądam opakowanie, bo chyba niektóre btły pakowane podobnie jak w wyżej wymienionym linku). Nigdy w życiu nie kupił bym nagrywarki w Mediamarkcie. Wolałbym zapłacić więcej gdzie indziej. A co do SOHW-1633S - wygląda nawet nieźle (chociaż Sony DRU-710A chyba ładniej), do mojej szarej obudowy bardziej by chyba pasował memorex (ale nie widziałem ich w sprzedaży w polsce kiedy kupowałem). Ale i tak jestem zadowolony. Uważam że jest to bardzo dobra nagrywarka jak za tą cenę. Bywały co prawda z nimi problemy ale jest już ich coraz mniej i chyba można to złożyć na karby "wieku dziecięcego" ^_^ ww. Sony i MEmorex to ten sam Litek tylko inaczej (zresztą jego kopii jest więcej) :) |
Witam.
Jeszcze w MM dostaniecie kolorową reklamówkę,a to jest chyba jeden z głównych argumentów. he he he a wiedza sprzedawców w MM napewno stoi na europejskim poziomie(zaraz po Ugandzie). |
dobra dodam swoje dwa grosze:
1. ma byc zielona 2. ma miec haczyki na babki 3. miejsce na "anielskie wlosie" 4. podstawke z woda, bo chyba zywa chcesz kupic a jakas martwa || 5. taka aby wystarczyla Ci jeszcze do nastepnych swiat 6. byla mozliwosc upgrade do gwiazdki 2005 |
media markt robimy ci dobrze za darmo
hehehehahahahahoho:) p.s walentines rządzi:D |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:01. |