![]() |
:\
Temat już się tak rozrósł, że ostatnio ciężko w nim coś sesownego znaleść...teraz to widzę tylko "wzajemne obrzucanie się błotem" przez @legiona i @juicepp. Chłopaki macie od tego priv. EOT Pozdrawiam, Mac |
Cytat:
ok jezeli to znaczy ze ma windowsa sprawdzic to ja jestem swieta teresa z kalkuty jeszcze raz zacytuje ten post : Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Panowi Panowie, dajcie sobiena zgode, albo na PM/mail/gg/cokolwiek. zawalacie forum.
Kazdy ma jakies tam swoje upodobania i niech tak pozostanie. Pozdrawiam:) |
Cytat:
pozatym znowu złamałeś punkt 12 regulaminu. Już pisałem iż zrobie testy jeśli tylko dostane w swoje ręce liteona. Puki co nikt w pobliźu nie ma tej wypalarki. |
Cytat:
A ja juz nawet nie :nie: :mruga: |
Cytat:
Cytat:
|
@legion
Po prostu jesteś żałosny. nie chce mi się juz wklejać linijka po linijce twoich bazgrołów i osobno ich komentować. wszystkie Twoje posty pisane do mnie to osobisty atak na moją osobę, niewiedzieć czemu, bo chyba nie dlatego że napisałem iż mam LG:> zaraz mnie oskarżyłeś o sianie propagandy, zapomniałeś ze sam ją siejesz. można tylko ubolewać nad brakiem Twoich argumentów w tym temacie, za to wziąłes się za atak na moją osobę. Pozatym powinni już dawno zamknąć ten temat gdyż regulamin mówi wyraźnie: Cytat:
zero argumentów, wyłącznie ataki na moją osobę. |
Cytat:
Widzę że nie czytałeś od początku tej całej naszej dyskusji z @legionem. Mianowicie napisałem iż pierwszym moim zakupem był właśnie LITEON, niestety nie byłem z niego zadowolony, gdyż tylko lepsiejsze nośniki wypalał z konkretnymi szybkościami x24 w górę, pozatym po 2 tyg umarł całkiem, dostałem NECa, ten padł po tygodniu, pozatym nie obsługiwał booktype i bardzo głośno chodził. Zanim kupiłem kolejną nagrywarke poświęciłem kilka godzin na czytaniu for i szukaniu włąściwego urządzenia. Większość polecała mi PLEXA, ale jako że jest za drogi odpadł w przebiegach. Więc radzono mi abym zakupił Benqa lub Pioneera ewentualnie LG. Nie ukrywam iż zasugerowałęm się także znajomymi ktorzy pracują w dwóch większych serwisach (proline, action) i napisali mi iż LG najmniej wraca spowrotem. jako iż nie miałem zbyt wiele kasy a Proline mam blisko i tanio (nie chce tu robić reklamy w żadnym wypadku) kupiłem LG, gdyż w prolinie nie mają benqów i pioneerów. Puki co jestem zadowolony z posiadanego urządzenia ale apsolutnie nie jestem fanatykiem. Planuje bowiem dokupić drugą wypalarke i bedzie to albo pioneer albo benq, ale to za jakiś czas. Natomiast dyskusja z @Legionem potoczyła się tak jak się potoczyła, zeszła na tory bezargumencia ale tylko dlatego iż on wybrał taką forme. Napisałem jeden post iż mam LG i sprawuje się całkiem dobrze a on oskarżył mnie o sianie propagandy, dodatkowo stwierdził iż on ma LITEONA@PLEXTORA i ze to lepsze...no ja rozumiem, ale jak można oskarżać kogoś o sianie propagandy samemu to robiąć! Nie było by tej przegadywanki z @legionem gdyby nie zaatakował mojej osoby. Jako iż należe do ludzi upartych i nielubie jak ktoś mnie bezpodstawnie oskarża, staram się odeprzeć te ataki, w formie w jakiej on zaczął. Koleś pomyślał ze jak napisał 3600 postów to mu wolno besztać początkujących forumowiczów. Chamstwo i obłuda. No cóż taki kraj... |
Czytam to wzajemne obrzucanie się błotem :klotnia: i zaczyna mi sie :blee: :niepow:
Ale jedna rzecz nie daje mi spokoju ... Cytat:
Oczywiście pomijam pierwszą pozycję na liście ponieważ zaraz napiszesz o kosztach - będziesz miał rację ponieważ Plextor nie jest według mnie wart swojej ceny - tu w pełni zgadzam się z Vizzardem. Nasunęła mi się jeszcze jedna myśl odnośnie tej awaryjności Liteona o którą się spieracie - koledzy już wcześniej wspominali o dużej liczbie userów Litka, która napewno przekłada sie proporcjonalnie do usterek urządzeń ale nikt nie zauważył skąd biorą się te usterki. Mianowicie (jestem o tym przekonany) bardzo duży odsetek tych usterek wynika ze świadomie zamierzonego psucia napędów przez samych użytkowników, którzy następnie liczą na korzyści płynące jak to ktoś nazwał z programu partnerskiego oferowanego przez Litka. Polega on oczywiście na wymianie napędu na nowy - najczęściej pociąga to za sobą zmianę na nowszy model. W ten sposób raz stając się posiadaczem Liteona masz na długi czas świeże jego modele nie wydając ani grosza - znam co najmniej kilku takich długodystansowców. ;) Odnośnie LG - w momencie kiedy model GSA-4163B zbierał laury na tym forum zaraz widocznie zwiększyło się grono jego użytkowników a wraz z nim jak grzyby po deszczu wyrosły nowe tematy typu - mam problem z palnikiem LG ... - a niestety ilość userów LG to tylko mały procent w stosunku do posiadaczy Liteona. Nie chwalę tu bynajmniej Liteona ani też nie zamierzam oczerniać LG - obydwa palniki jak i szereg innych mają swoje wady i zalety - ale wkurza mnie jak ktoś tendencyjnie podchodzi do wystawiania ocen. (( Powyższe poddaję pod rozwagę :idea: Pozdrawiam :piwo: |
Cytat:
Cytat:
picia piwa bo od niego chyba tobie za bardzo sie glowa kiwa :) Cytat:
mnie nie musisz chlopcze prostowac ale jak masz cos do prostowania to zapraszam do lekarza pierwszego kontaktu :) Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
p.s to pokaz mi porownanja twoje narazie duzo gadasz a malo robisz Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
-ze proline jest gorszy od liteona :D Cytat:
moze w ramki sobie go wstaw :) Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
sprawdz w encyklopedi co oznacza LOGISTYKA :fiu: Cytat:
nie musisz chodzić na korepetycje do nauczycieli, zwykły maturzysta CI wystarczy. Cytat:
Cytat:
ale nie jestem aż takim fanatykiem jak Ty, i pamiętaj stare mądre przysłowie mówi: "ALKOHOL jest dla mądrych ludzi a nie dla głupich!!" (na niektórych źle wpływa, dziwnie się zachowują i głupoty piszą na forach) zwykle w niedziele czytam niedorzeczne posty @legiona i staram się go naprostować w jego błędnym rozumowaniu. Cytat:
nikt i nic nie jest idealne no chyba że @legion wraz ze swoim Liteonem@Plextorem? :O Cytat:
Cytat:
LG nie trzeba modować, jest zmodowane fabrycznie ;) Cytat:
Ty mnie za to nie zabijasz ale rozśmieszasz swoją NIEWIEDZĄ. niektórych cytatów nieskomentuje bo są tak niedorzeczne że brak słów... może jak zrobisz kolejny dyplom (a może wpierw powtórz mature?) to się doczekamy konkretnych porównań a nie bezsensownych. |
Cytat:
;) Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:08. |