![]() |
generalnie dopuki nie masz problemow to nie
a jak sie zaczna to tak - bo to czesto pomaga mozna odrazu profilaktycznie - jak niektorzy radza edit: tym razem Bartez byl szybszy :piwo: |
Cytat:
Co do pytania: Jeżeli używasz do nagrywania czegoś innego niż Nero, to tak. Chociaż w zasadzie wgranie aspi nigdy nie zaszkodzi. |
oj wiem pokrecile troche nie wiedzialem jak to napisac :mruga: heheh spoko juz wylaczylem.. a jeszcze takie pytanko czy sterowniki ASPI trzeba wgrywac?
|
Wspaniały tytuł wątku :spoko: Na pewno ułatwi to przyszłym forumowiczom wyszukiwanie informacji dotyczących DMA :spoko: :bicz: :bicz: :bicz:
|
o qrde - pytani mialo dwie czesci :| ale chyba do okulisty musze sie przejsc - najpierw sie w pracy nie widze a teraz odpisuje zanim doczytam... ^_^
|
udma xp spr. się w kanałach IDA
|
we wlsciwosciach napedu - prawy klik na ikone napedu w exploratorze :)
|
Gdzie w XP włączyć DMA?
Witam mam takie pytanko gdzie sie w XP wylacza nagrywanie wbudowane w system ?:).. i gdzie mozna znalesc DMA w XP bo ja jakos niemoge sie doszukac bo w 98 to bez problemowo.. a i jeszcze jak by ktos cos mogl poradzic do nagrywary LITE-ON SOHR5238s czy nie trzeba cos w windzie zmieniac itd... pozdro
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:36. |