![]() |
Płyta dvd
Mam pytanie, bo zle sformulowalem ostatni temat, w ktorym pytalem o zawieszanie sie filmow, teraz zadam inaczej pytanie:
Czy jakosc plyty (BLUPOP) moze zle wplywac na odtwarzanie filmu? tzn. wieszanie sie jego i powrot do menu? (BLUPOP - na gieldzie kosztuje 1,20zł (bodajze)) |
BLUPOP ? ^_^ :|
czy moze zle wplywac na odtwarzanie filmu? już sama nazwa przyprawia mnie o ból głowy, reszty domyśl sie sam. |
Wypal film na jakims lepszym nosniku, jak na przyklad Verbatim i sprawdz. Jesli bedzie w porzadku to odpowiedz mial bedziesz natychmiast, jesli zas sytuacja bedzie podobna poszukaj przyczyn gdzie indziej (nagrywarka, odtwarzacz).
|
nagralem film na esperanzie... i w ciagu calego filmu tylko 2 razy sie przyciol i ani razu zrestartowal.. dzienx wam za pomoc
|
Cytat:
nigdy mi sie jeszcze to nie zdarzyło, nie wiem może dlatego, że nie pale na esperanzach :> |
Czasami się zdarza, że oryginalne tłoczone płyty sie przycinają - tak na kwilkę :>
|
Czepiacie sie Blupopow. Zalezu od fochow odtwarzacza. Mnie sie nei tna TYLKO Verbatimy, TDK i... Blupopy!
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:59. |