![]() |
Stacjonarny DVD
Rodzice chca kupic sobie DVD, a ja niby mam im w tym doradzic. Ma to byc cos taniego.
Myslalem nad jakims byle szajsem za 200zl albo czym bardziej markowym za 300zl lub rowniez za 300zl jakis shit z obsluga divx. A przed chwila zobaczylem ze mozna kupic takze jakies tandetne zestawy kina domowego za troche ponad 400zl z divx. Co byscie zrobili na moim miejscu? |
Ja mam DVD Yakumo DX2 za 200zł i czyta wszystko co mu się poda :D
Co do kina domowego to nie polecam takiego za 400zł. Kino domowe trzeba kupić markowe za min. 800zł :taktak: Byłem w Niemczech i odwiedziłem sklep Saturn i mieli zestaw kina domowego "Microstar" o mocy 150W za 99***8364;, ale jak mi to właczyli to juz nie chciałem kupować :nie: |
:cisza: http://forum.cdrinfo.pl/showthread.php?t=43612 :cisza:
z tanich to ci polecam P90H mozna go nabyc za 235 zetow, czyta wszystko !!! bez dvix oczywiscie :spoko: |
Manta DVD-007 Emperor zobacz TU
|
Nie kupuj nic na "M" ...;)
|
Cytat:
|
Turboni : zgadzam sie... Manta juz od dawna produkuej dobre odtwarzacze na "polskie warunki" (wszystkie formaty VCD, SVCD, DVD, JPG, MP3, jak i wszystkie nosniki CD-R, CD-RW, DVD-R, DVD-RW, DVD+R, DVD+RW), a w modelu emperor dodali to zego brakowalo do pelni szczescia - obsluge DivX I XviD wraz z napsiami w formaice TXT. Dodaj do tego mozliwosc flashowania biosu w warunkach domowych i wyjscie na monitor i masz pelny obraz. Wybor jest jeden ;-D!
|
A ile ta Manta DVD-007 Emperor kosztuje?
Maciej - dlaczeto nie "M"??? |
Aktuanie na stronie HAWK (oficjalnego partnera handlowego firmy Manta) widze tlyko zestaw sprzedawany razem z sredniej jakosci glosnikami Manty (http://www.hawk.com.pl/catalog/produ...roducts_id=265) za 449 zl. Prawdopodbnie wynika to z brakow na magazynie - odtwarzacze te ida jak woda ;-D!
|
A wczesniej po ile byly?
|
Na pewno byla to liczba trzycyfrowa i miala trojke z przodu. Dokladnie nie pamietam!
|
u mnie ta Manta w MM 299 zl...
|
299zl to cena do przyjecia. Bede musial sie porozgladac w ofertach z supermarketow :)
|
na stronie manty w ich sklepie internetowym 329 zeta + 12 zeta przesylka i na drugi dzien masz :D
|
Ilość załączników: 1
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:05. |