![]() |
|
Twinmos - dobrze sie kreca [moje cl2.5 333mhz bezproblemu ida na 400mhz na timignach 2-2-2-6 gdy im vcore podnioslem o 0.1v]
|
Spox spox pawel ale jak nie musze doplacac nic do interesu to lepiej wymienic na cos NEW. A propo jeszcze hercow itp. Nie wiecie co lepiej wybrac Kingstony 400Mhz CL3 czy TwinMOSY 400Mhz 2.5 ? Podobno czasami sa problemy z twinmosami ktos sie spotkal ? No ale maja ciut lepsze parametry i chcialbym je zapodac...
|
Cytat:
|
A ja wlasnie jutro zamieniam Athlonka 2000 XP na Semprona 2400. Co by staroci nie trzymac bo potem tego nie sprzedam. No i zawsze to szyna 333 a nie 266 jakis tam procencik wydajnosci bedzie wiecej chodz na duzo nie licze.....
|
Szkoda :(.
Sam mam XP'ka. |
a czy ktoś mi może wytłumaczyć czym rożnią się procki a64 na s754 s939 oraz te FX-y !? Ponoć te oparte na 939 mają już wsparcie PCI-E, ale ostatnio montowałem płyte [zapomniałem producenta] z prockiem pod s939 to tam było zwykłe agp x8... hmmm
|
Oj szkoda :buu:
Zapalmy ['] |
No tak więc Paniowie i Panie oczywiście ;p w ramach ratowania ginacego gatunku musze sie wykosztowac i przygarnac egzemplarz sobie na dniach ^_^
jakies 2600+ 2800+ sprawie sobie prezenta na gwizdke :jezyk: |
Cytat:
|
Eh... Szkoda AXP - dobre procki były i są z nich... Powoli trzeba będzie kase szykować na jąkąś machinę 64bit:D
Ale się tych Sempronów uczepili - tylko one będą na Socket A |
To nie jest nowa wiadomość... już od dłuższego czasu nie ma w sklepach AXP... mimo to można je dostać ;)
|
A ja swojego bartka 2500 chyba będę trzymał do oporu - nie uśmiecha mi się płyty wymieniać :cool:
|
hehe jak komus tak szkoda xpkow to ja moge moj sprzedac :) (swietnie sie podobno kreci :spoko: ;) )ale za tyle zeby mi na nowy wystarczylo ;)
|
Ciekawe czy teraz potanieją czy pójdą w górę... mimo wszystko wydaje mi się, że będzie drożej - a szkoda, bo sprawiłbym sobie chętnie Athlona 2800 - tylko z kasą ciężko pod koniec roku :(
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:58. |