![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Mysle ze sprawa jest zakaczona :) mam to co chcialem :) i na najblizszej lekcji zapoznam go (wraz z wychowawca i dyrektorem i 1 osobie :) z polskim prawem :):):) |
Cytat:
|
hm..moim zdaniem szkoda $$$ na sady i adwokatow
sprawa tego typu ma 10/20% szans na powodzenie jak myslisz jak ci biedni uczniowie udowodnia mu ze byl swiadom tego ze na tej dyskietce byl ten Vir_?? |
Cytat:
p.s ja bym go zatlukl ale dopiero jak wsadzilbym dyskietke do kompa po za tym jesteś dureń antywira brak?? ona was chce nauczyć zasady nieufaj nikomu i sprawdzaj nośniki zanim użyjesz:) |
hehe..podejrzana sytuacja
|
Cytat:
ale Was (tzn Twojej klasy) to juz w ogole nie rozumiem: skoro wiedzieliscie, ze na dyskietkach jest wirus, to dlaczego je wkladaliscie do kompow, i dlaczego (jak napisales) "prawie kazdemu" komp padl? wlozyliscie te dyskietki wszyscy jednoczesnie? |
|
WIELKIE!!!!!!!!!!!!!Wielkie TTTTTTTTTTHHHHHHHHHHHHHHXXXXXXXXXXXXX ;p Pomogles mi bardzo :)
|
adbok1:w polskim kodeksie karnym istnieja takie oto artykuly :
"Przestrzegam, że bezprawne uzyskanie informacji, naruszenie integralności komputerowego zapisu danych, podsłuch i sabotaż komputerowy, a prościej uszkodzenie, usunięcie zmianę danych, także zapoznanie się z treścią bezprawnie uzyskanych informacji jest karalne art.267 § 1 k.k. art.267 § 2 art.268 § k.k. art.269 k.k." |
Potwierdzam. Co prawda nie chodze a adbokiem do szkoly ale znam kolesia .. zakret na maxa !!
|
oj ani tym ani tym ;) uczy histy i innych takich :)
|
Cytat:
|
no mlody to on nie jest :) ale inforacji o nim ... nie bede udzielal :) przyznam ze 3|\/|3$s dobrze go okreslil :) to jak zna ktos ten paragraf ?? musze go miec aby go zagiac :) cfaniaka :)
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:13. |