![]() |
Wielkie dziek jupi
|
wyjasnione via gg :)
|
nero - kompilacja audi
feurio - program tylko do tego eac - darmowy, dobry, trudny easy cdda extractor - tez da rade winoncd - niezly, ale malo spwarek obsluguje itd :) a masz juz nero :) wlaczasz, nowa kompilacja - audio cd przeciagasz pliki mp3 do okna kompilacji, czekasz az je doda i palisz |
ja mam wypalarke LG i mam Nero 5.5 ale nie umiem tego zrobic tak aby dziełało. Wiem jestem ***** :):]
|
Ja ne wiem jak mam przekonwertowac z mp3 na audio niewiem jakiego programu mam urzyc :)
|
nie kazdy naped da rade odczytac plyty nagrywane - to po pierwsze, wiec moze to byc mission impossible,ale probowac warto
bylo nie raz, ale co mi tam: - pozadne plyty (TDK Metalic, Verbatim Pastel...) - predkosc - gdzies z przedzialu 16x-32x, zaleznie od plyty i spawarki, trzeba samemu znalesc optimum - tryb DAO - no bo tak! ;p - nie nadpalac - no bo tak! ;p - zainstaluj forceaspi 1,7 w celu poprawienia spowlpracy spawary z systemem |
chce nagrac płytke audio zeby mozna odtwarzac na dickmenie a nie potrafie :] Pomocy!!
Juz moje pytanie znajduje sie w tytlue i nie bede go pisał jeszcze raz :] Prosze potrzebuje takiej unformacji jak najszybciej prosze was o rozpatrzenie mojej prosby :)
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:27. |