![]() |
A ja my***347;la***322;em ***380;e kto***347; ma problem z rozpakowaniem prezent***243;w :( nic tu po mnie ||
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Witamy pierwszego archeologa w 2008 roku! :cojest:
|
Ale problem macie ... :wow:
Sciagnij program HJSPLIT i to wystarczy :D |
zaznacz wszystkie pliki w TC i z menu file wybiez scalanie - scali do folderu otwratego w drugim panelu i nada rozszerzenie out - recznie zniem na avi
powinno smigac |
Witam!
Mam taki sam problem jak silent22, tylko ze jak robie podgląd pliku .001, to pierwsze 3 literki to avi Probowalem otworzyc to w odtwarzaczach, ale nic Winrar nie znajduje archiwum TC tez nic Pomozcie prosze!! |
Ilość załączników: 1
spróbuj jeszcze tego programiku - łączy podzielone nim pliki i wszystko bez pakowania
|
Cytat:
******yc to Dzieki wszystkim za pomoc nie udalo sie niestety Pozdrawiam Serdecznie |
Jeżeli pobrałeś film klikająć na link z jakiejś strony (np z torrentami czy z linkarni osiołkowej) to często jest gdzieś opisane w jakim formacie jest film dzwięk i czym to się rozpakowuje lub popytaj na forach tych serwerów
|
Cytat:
hmm dziwne co nie!! |
dochodze do wnisków że archiwum jest uszkodzone...:)
|
Cytat:
|
Ja bym spróbował przejechać Izarc'kiem. Rozpoznaje całą masę egzotycznych formatów...
*.7z, a, ace, arc, arj, b64, bh, bz2, bza, cab, cpio, deb, enc, gca, gz, gza, ha, ize, jar, lha, lib, lzh, mbf, mim, pak, pk3, rar, rpm, tar, taz, tbz, tgz, tz, uue, war, xxe, yz1, z, zip, zoo |
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:30. |