![]() |
@AleX69
I dobrze :D może do tej pory coś się ruszy w sprawie BD-R :D |
:mruga:
Cytat:
|
No właśnie.. cena będzie główną przeszkodą...
|
kiewas : tez bym neisamowicie chcial byc posiadaczem PSP, gdyby nie to ze bedzie on kosztowac ponad 1000 zl. Za handled? Podziekuje!
|
racja - ninja gaiden gralem, wymiot..
tak samo pro evolution soccer 4 - tez wymiot... burnout 3 - rowniez.. midtown madness 3 - tak samo... halo 2 - wiadomo... :) hehe, nie mam narazie za duzo gier, ale jak na to co zobaczylem to szczena opada :) pozdro ;) |
Cytat:
|
Cytat:
Zgadnij ile PSP będzie wpier...ł baterii? A same dane techniczne tonie wszystko, poza tym nie wierzę już Sony i jej filmikom, kosmosom itp... oszukali już nie raz (ehh... kapitalizm) |
Dzisiaj w Game One widziałem prezentacje i reklamy konsolki PSP. To będzie killer, a gdy wyjdzie (12.12) GBA SP będzie mogło iśc gryżć piach.
Zwłaszcza Gran Turiismo na PSP wymiata :D Ja chcę to mieć :> :> :> :> |
@czero
magazyn czy forum? :D nie wyraziłem się jasno @Patrixs GBA SP? Handheldy są fajne, ale piraty mają hoojowe (bateria podtrzymująca save'y). Niedługo NDS (Dual Screen) i PSP (Playstation Portable)... ... PS:Ktoś słyszał o czymś takim jak dyski UDF? Mają być użyte w PSP (nośnik danych)... ... |
He he, przypomniało mi się jak kiedyś chciałem sobie kupić Game Boy Adven..., ale w końcu pojawiło się znowu coś nowego i skończyło się na tym że kupiłem sobie fajne buty :)
|
Cytat:
|
Cytat:
Każda ma coś do zaoferowania... Ja się ostatnio takpodjarałem X'em, że chyba kupię :D (Halo1/2, NinjaGaiden, PanzerDragoonOrta, ProjectGothamRacing1/2 - to ścisła czołówka) Gdybyś się zdecydował na X'a, rozważ dostępność gier (o oryginały trudno, piraty też) A co do twojego pytania z cytatu: Bez mod-chip'a nie (też nie wiem jak ma się sprawa z X-klockiem, ale pewnie podobnie). Jeśli PS2 to z Ripper'em 3 lub DMS4, Jeśli X-Box to z Alladyn'em lub LPC... ... @czero Czytasz? Udzielasz się tam? - świetne forum (kryptoreklama) @kiewas Oczywiście, pomyłka... |
Cytat:
|
Cytat:
spojrzalem na nazwe i pierwsze takie skojarzenie sie nasunelo :) pozdro and peace ;) |
Cytat:
Forum nazywa sie PsxExtreme, bo tak sie nazywa takze czasopismo. Powstalo ono dosc dawno zanim pojawilo sie PS2, a tym bardziej Xbox czy GameCube, stad ta nazwa. Na forum kazda z konsol ma swoj dzial, w ktorym wypowiadaja sie posiadacze danej konsoli. -> Forum PSXExtreme Analogiczna sytuacja, choc moze troche naciagana jest z naszym forum. To ze nazywa sie 'CDRinfo' nie znaczy ze traktuje wylacznie o sprawach CDR, ale takze o DVD. Najpierw sprawdz, a potem pisz. Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:46. |