![]() |
tych, co proponuja uzycie notatnika to ja bym proponowal zaprzac do wykonania takiej czynnosci :haha:
a porpos SubEdita to koledzy juz wszystko powiedzieli, wiec w temacie wsio ;) |
|
Proszą napisz mi krok po kroku jak to zrobić bo próbuje w SubEdit i nie udaje mi się. z góry bardzo dziękuje.
|
Nie wiem jak w allplayerze, bo nie używam, ale na pewno możesz to zrobić w Subedit, czy w Bestplayerze pszczółko jedna. A nie, przepraszam - trzecia.
Edyta: Ty, zielony... |
subedit player da radę.
tylko odłóż łopatę ;-) |
Nie wiem jak w allplayerze. Nie widzę żadnych narzędzi do przesuwania napisów o długość czasu pierwszej części filmu.
|
Najlepiej w allplayerze otwierasz pierwszą część filmu i patrzysz jak długi jest (np 1godz 15.min 20sekund == 75min 20 sek)
potem otwierasz drugą część napisów w allplayerze w edytorze napisów przesówasz napisy o długość czasu pierwszej części filmu 75min 20 sek klikasz na "przelicz cały text" a potem kopiujesz przerobioną część w notatniku (tak jak Maciej napisał) napisów do pierwszego pliku z napisami. |
otwierasz tekst nr.2 kopiujesz owy tekst i wklejasz do tekstu nr.1 i wszystko robisz w NOTATNIKU jak kolega wcześniej powiedział. I dobrze jak by plik tekstowy miał taką samą nazwę jak plik filmowy.
|
w notepad-zie ;)
w prawie kazdym programie do odtwarzania filmow lub SubtitleWorkShop |
Jak połączyć dwa pliki txt. do divxa w jeden
Połaczyłem dwa avi w całość teraz chciałbym połaczyć pliki txt. Proszę o pomoc.
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:07. |