![]() |
gra jest wypas ale troche szybko sie ja konczy chyba ze zaczyna sie ja od poczatku :D
|
Cytat:
;) ps: Gierce trzeba dać szansę, mnie też kiedyś pierwszy kontakt z demem odrzucił :) Inna sprawa, że miałem wtedy jeszcze gorszą kartę graficzną i to był bardziej pokaz slajdów niż gra, ale i tak ;) |
Ostatnio zainstalowałem sobie demko Painkiller'a aby w końcu sprawdzić co to za cudo... Przyznam szczerze, że gierka może i niezła... ale jakoś mnie nie zachwyciła... jakbym recenzował to bym pewnie +1 punkt dał za to, że to polska produkcja... ale jak dla mnie to na podstawie demka... ocena 6/10... :(
Zaraz pewnie się nasłucham.... :P |
gre mam od tygodnia gdzies, skonczylem ja tego samego dnia co kupilem, recka:
gra/dodatek jest KRÓTKA! 9 map w wersji podstawowej lub 10 na koszmarze, troche mało design map jest.. nierówny to mało powiedziane, są mapki świetne [koloseum/smutne miasteczko] mapki rzeźnickie [lab], sa mapy, które lepiej przemyślane byłyby zaje.. [sierociniec] i są mapy nijakie [reszta] - no i jest mapa beznadziejna [jaskinie] z tą ostatnią wiąże się pewna sprawa - a mianowicie, jak zwykle szukanie kart tarota a w tym wypadku najgłupsze wymaganie [znajdź wsyzstkie sekrety] - każdy kto zobaczy jak ta mapa wygląda i w jakich miejscach są te sekrety szybko straci ochote na walke z wiatrakami - pozostałe wymagania też nie są normalne, generalnie piple kan flaj jak zwykle przesadzili w tym rejonie dalej - muza - wyłączam to, nie nadaje się to do słuchania w kółko przez 20 minut [nawet ta z leningradu] grafika.. mieszane uczucia - z jednej strony wygląda to wszystko fajnie [miotacz ognia to ARCYDZIEŁO!] jednak z drugiej czasem potrafi przyciąć [szczególnie cienie - gram w 1280/full/bez cieni/anizo/4aa i jest spoko, dam cienie, i mam slow mode, może to proc..] tekstury to jak zwykle dobry kawał roboty, efekty graficzne, też niczego sobie, choć momentami widać, że autorzy byli świadomi ich zasobożerności bo tylko niektóre płomienie nagrzewaja powietrze i nie wszystkie kafelki i ściany sie błyszczą - troche to psuje efekt, szkoda, że nie można tego włączyć nowe bronie są.. dobre, nie rewelacyjne [poza kombinacja pierwszego i drugiego strzału z pepeemu - rewelka] - nadal najgorszą bronią pozostaje shiruken-launcher na którego wybitnie zabrakło pomysłu, a może odwagi na modyfikacje, nie użyłem go przez całą gre ani razu - po prostu inne bronie robią to samo lepiej karty tarota - niektore żałosne i zupełnie nie warte wysiłku włożonego w ich znalezienie, inne za***... [morfuj w demona... o mamo :)] - nadal nie wiem jaka karta jest w jaskini, ale nie będe szukał, to nie na moje nerwy teraz troche krytyki - jakość i wykonanie wstawek filmowych jest ŻENUJĄCA!!!!!!!!!!! to jest skandal i obraza! takie gó.. to można oddać jak się ma 10 lat! i i tak zostanie objechane... muza - już mówiłem, nie zachwyca, powiem to mocniej, warto ją wyłączyć wymagania sprzetowe - ze wszystkim na full - 1gb ramu, żeby stresów nie było, jak włączyłem kiedys pkkeepbodies/decals na Koloseum to pain pod koniec zajmował 1.2gb pamięci - zapewniam, że wtedy skacze :) dalej, żeby loady trwały >10sek 1gb ramu mile widziane, inaczej robi się to lekko nie do zniesienia [zwłaszcza w Podziemiach gdzie jest to czeste podczas zdobywania karty] wszyscy którzy grali w podstawkę zauważą, że pain chodzi wolniej, wolniej się ładuje itp - to cena tych graficznych bajerów - naprawde fajnie to wygląda zresztą popatrzcie, szkoda tylko, że ta gra po niewielkich przeróbkach mogła być 10 razy lepsza :/ http://img143.exs.cx/img143/8405/shot00455vm.th.jpg http://img143.exs.cx/img143/760/shot00475an.th.jpg http://img143.exs.cx/img143/5408/shot00519vu.th.jpg |
A przy okazji - gdzie tą grę można kupić? Przegapiłem ją w kioskach, czy jest tylko w sklepach komputerowych?
|
Cytat:
ubic wszystkie dzieciaki ... a potem grubasa ze stopami na plecach ;) |
uzywam tylko legalnego softu;)
|
Tak z zupełnie innej beczki...
zakupiłem tę część Painkiller'a, ale mam problem z zabiciem tego spaślaka biegającego z tasakiem. Wiem, że to początek gry, a ja już mam problem... ;) Cały zapas kołków w łeb mu wpakowałem, ale jego jakby to nie rusza. Czy jest jakiś specjalny sposób na załatwienie go, czy należy strzelać w niego do upadłego?? |
Kupiłem tego PK BOH.
Śmiga całkiem fajnie, ale nie jestem maniakiem gier i lubie sobie tak pograć dla przyjemności dlatego często kozystam z solucji. Troche szukałem po necie ale nie znalazłem. Ma ktoś może jakiś link do solucji do tej czesci? |
Cytat:
|
tak, BooH będzie działać bez wersji podstawowej, ale tylko uświadczycie trybu Single Player
aby grać w internecie trzeba ją zainstalować na zwykłego PK PS. jestem skłonny sprzedać zwykłego PK :P 100 procentowy oryginał ofkorz :) |
Cytat:
@adndrzejj9 - no a ja byłem na drugim etapie piątego rozdziału... i wykasowały się wszystkie savy, aghhh Może ktoś wie czy są jakieś kody do odblokowywania leveli? bo od nowa naprawdę nie mam ani czasu ani ochoty grać :/ |
Cytat:
|
w kioskach tak jak zwykły Painkiller - 19.90 :D
|
@javor ile dales za dodatek :) moze tez sie skusze :D
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:26. |