![]() |
Cytat:
AXP-M 2500+ (1833@2600) 2xDDR 256 400mhz..., Radek 9000PRO... Fajnie nie :| ****a niewiem co jesT! |
Ilość załączników: 1
NO komputr w końcu działa , miałek kłopoty ze sterownikami. A oto jalie wynika mam w 3dmarkach:
3dMark2001 SE -20680 3dmark03 - 11128 3dmark05 - 4110 |
Cytat:
Nie wiedziałem, że taka opcja tu występuje... Mogli by zrobić w rogu jakiś krzyżyk do usuwania postów :spoko: |
Cytat:
Naciskasz edytuj i następnie usuń post :D |
Cytat:
:peace: @Kosteg Dobry wybór z tym AMD 3200 :) EDIT OPS, dwa posty się sypnęły :/ Prosze moderatora o usunięcie wcześniejszego :) |
Cytat:
|
No wreszcie wróciłem z niebytu internetowego ,właśnie skończyłem składać nowy komputer jeszcze tylko trochę sterowników i niedługo przystępuję do testów . A oto co kupiłem: winfast A400 GT ,seagate 200GB SATA,Twinmos 512DDR 2,5ns , Asus K8N-E DELUXE, athlon 64 3200
|
Cytat:
|
Cytat:
opchnac 'zloma' jest trudniej |
w tym rzecz, że na pewno nie stać mnie na 6800 :(
już z 6600 jest problem ... a założę sie że pod koniec stycznia/ początek lutego 5900xt poleci poniżej 600zł i tyle chciałbym wydać ~550zł tak więc jest duuuży problem !!! Ale ogólnie powiem Ci AleX69 : Dobrze kombinujesz! |
Cytat:
rok temu (listopad) kupilem hercules'a 9800 za 1400,- ... bez problemu przerobilem go na 9800PRO ... nie sadze bym dzis na tym zakupie duzo stracil :spoko: EDIT: wiecej stracilem kupujac HIS'a 9600XT Turbo :( ... nie polecam |
chciałem się podpiąć pod dyskusję o FX'ach
miałem zamiar teraz poczekać bo dość szybko tanieją FX'y i kupić 5900XT (450/780Mhz gainward - teraz 780zł) to obsługuje niby pixel shader 2.0 ma 8 potoków i przede wszystkim pamięć 256bit !!! a każdy odradza i troszkę zgłupiałem ... Co wybrać na AGP x8? Chcę produkt nVidii a najtańszy sostępny GF z 6 serii kosztuje 939 zł :( ... http://sklep.tweak.pl/index2.php?id2...AGP&kat=&pkat= |
Kosteg@ ja bym bral nowe (A64)... po co sie pakowac w starocie (p4)
plyta ... ja jestem wierny asus'owi i gigabyte'owi kilka razy przejechalem sie na msi i na abicie (serwis) |
Cytat:
:O Widze, że zajrzałeś w profil. Chociaż tutaj pomyślałeś :) Naprawde masz takiego fx wypasionego? Plus dla Ciebie, ale jak go kupowałeś to za bardzo się nie wykazałeś :/ Jeżeli masz coś poniżej 5900 to nie mamy o czym mówić, bo i tak nie ma się o co spierać :) Ewentualnie jeśli masz ten właśnie model lub 5950, również nie zachwyca on wydajnością. Oczywiście to już jest wyższa półka ale w tej cenie można mieć o wiele lepszy i bardziej wydajny sprzęt. Tak jak wspomniał wyżej Sid, ogólnie fx'y to klapa i o wiele lepiej sprawują się radeony. Dopiero teraz kiedy weszły układy następnej generacji nvidia w końcu wypuściła na rynek porządne karty, które śmiało konkurują z radkami i nie żadko je wyprzedzają. |
No i mamy fajną dyskusję o dyskach,podsumowując każdemu według potrzeb, a ja nadal nie wiem jaką płytę wybrać , i chciałbym poruszyć temat pentium IV, mianowicie wiekszość radzi przesiąść sie na atlona 64 bitowego , chciałbym usłyszeć opinie posiadaczy pentium IV co sądzą o nim.Podajrzewam że 99% z nas jest posiadaczami atlonów (pomijam celerony durony itp), więc nasza ocena może być wypaczona przez zaufanie jakie zdobylismy do tej platformy
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:46. |