![]() |
a juz niedlugo H-DVD :D
|
ja mam jeszcze do poniedzialku litka 832 a potem plex 716 :)
ale z 832 jestem bardzo zadowolony najlepiej ze wszystkich litkow lamie zabezpieczenia cd :) juz przerobilem kilka litkow 411, 812 i teraz 832 i ta moge polecic a co do plexa to sie okaze jaki on naprawde jest :) |
Aha, odkąd mam stałke to bez nagrywarki DVD nie wiem jakbym żył (ponad tydzien mam już i ściągnąłem prawie 30GB)... Już to widze jakbym miał wszystko archiwizować na CDkach.. Dziękuje bardzo :D
|
JA mam Litka 1633S kupionego na urodzinki. Powiem krótko - jestem zadowolony. Nagrywam na niej i CD i DVD i jak na razie no problem. Nie twierdzę że Litek jest de beściak ale jest wart swojej ceny. Gdybym wiedział to, czego nie wiedziałem to dołożyłbym trochę na tego Pionka, ale i tak uważam że zakup był dobry. Zresztą zbierałem się do zakupu belwooda kupionego miesiąc później więc przydała mi się. :)
|
Cytat:
|
No wlasnie ja mam PIonka 108 i polecam kazdemu (jak to trza swoje chwalic;) Ma dobry odczyt porysowanych plytek ( inne napedy dvd mialy problemy a pionek odczytal) Nagrywa wszystko jak narazie ok. Gry PSX2, NA stacjonarne DVD narazie wszystkim kumplom chodza zarowna nagrane przezemnie "MINUSY" i "PLUSY" orac VCD i SVCD. Wczoraj wgralem nowy biosik i mam nadzieje ze bedzie jeszcze lepiej hehe ;)
|
ja mam TDK 880N - super nagrywareczka.. mozna zflashowac na DL :)
widzialem tez Pioneer 108 [nie pamietam dokladnego symbolu] - on juz jest DL, tez jest super - wujek sobie kupil to mnie przy jego kompie nie moglo w tej chwili zabraknac :D pozdro ;) |
No już niedługo pewnie się skuszę na DL, ale tak jak dojdzie do 15zł, więc jeszcze trochę poczekam :D
|
1633s + bios BS41. Po jego wgraniu mamy dokładnie 1653 :D Pali świetnie chociaż na dl jeszcze nie miałem okazji sprawdzić.
|
1653 - litek zawse poprawial jakosc zapisu po kilku miechach, wiec i tym razem tak bedzie
downgrade zawsze mozliwy - jak zauwazyl imola :) no i mozna liczyc ze upgradem da sie wyzej zajsc niz z modelu 1633 :) |
Cytat:
|
Ja ostatnio pale tylko na DVD nawet obrazy gier wypalam po kilka na DVD, a CD tylko dla znajomych co nie maja DVD :piwo:
|
Mam tego Litka 1633S ;] Tylko że niedługo go mam ;] To za dużo nie powiem ;] W każdym razie potrafi nagrać płyte DVD-R i CD-RW (to sprawdzałem). Obsługuje ona dwuwarstwowe płytki... Jakieś pytania? :D Fajna i tyle :) Z tym że u mnie w trybie DMA coś nie chciała płytek CD czytać ale to nie jej wina tylko kompa/OSu ;)
|
Cytat:
|
Napisalem ten temat, bo niedlugo mikolaj ;)
i mam sobie wlasnie cos wybrac... tymbardziej, ze nie mam specjalnego wyboru (bony do hipermarketu), wiec nie kupie zgrzewki browara i palety chipsow tylko cos na dziele kompowym. Nie chce robic z tego tematu w stylu "ktora nagryware wybrac?" ale przejzalem sporo topicow i nic z tego nie wynika ;) Litek 3S121 lit SOHW-1633 lit SOHW-1653 SOHW-832s co byscie wybrali? - wszystki sa w przedziale cenowym na jaki moge sobie pozwolic |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:37. |