![]() |
tzn ahampoo cd recording suite 4 nagrywa ale mimo ze pokazuje ze z pred. 12x to ta plyta nagrywa sie chyba 20-40 minut. deepburner tak samo jak nero. easy burning to jakis maksymalny shit dla mnie wiec nie uzywalem. nie wiem czy jest cos innego do wypalania danych
|
A w innych programach do nagrywania płyt jest to samo??
|
LG CED-8120B a plyt roznych probowalem
|
Cytat:
|
juz nie raz go przeinstalowywalem i nic to nie pomoglo.
probowalem najnowszej 6 jak i wersji 5. to samo. |
Zainstaluj ponownie Nero może to jego wina.najlepiej najnowszą wersję
|
dziwne rzeczy na nero
od kiedy mam win xp moje nero wykrywa strasznie duze predkosci nagrywania (nawet 152x) mimo ze moja wypalara prcauje z szybkoscia maks 12x. gdy probuje cos nagrac po recznej zmianie szybkosci to na sanmym poczatku wypalanie sie chrzani i wyskakuje blad zapisu i plyta do kosza. uzywajac natomiast ahampoo cd recording suite 4 plyta nagrywa mi sie z predkoscia 12x w czasie 20 min!!! (wczesniej na tej predkosci w nero nagrywala sie w 6-7min) updatowalem aspi i nic. raz mi sie zadarzylo ze uruchomilem nero i nagle wszystko wrocilo do normy tzn maksymalna predkosc jaka wykryl to 12x i nagralem pare plytek - wszystko ok. ale po restarcie znowu sie cos zchrzanilo i predkosc mam 46x i kolejna plytka do smieci. co zrobic zeby to naprawic?
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:42. |