![]() |
archiwum gg
ostatnio ro bilem formata i postanowilem zachowac dotychczasowe archiwum gg...skopiowalem caly folder gg na druga partycje ktorej nie formatowalem. po zainstalowaniu na nowo windowsa, zainstalowalem gg a potem nalozylem na niego caly folder z drugiej parycji...ale dupa, cale archiwum poszlo sie chyba pasc...wie ktos co z tym zrobic????
|
na pewno nie poszlo sie pasc jezeli masz te pliki - chyba ze wyparowalo ;)
sproboj zrobic nowego uzytkownika i wgrac do niego tylko plik z tym archiwum] edit: jeszcze jedno... jakiego masz wina i jakie pliki skopiowales? bo jezeli masz xp i skopiowales folder gg z progsow i filesow to masz racje, poszlo sie pasc |
To masz problem bo GG przechowuje dane w C:\Documents and Settings\twoja nazwa\Gadu-Gadu a nie w C:\Program Files\Gadu-Gadu
|
A propo ja w swoim kompie nie mogę przeglądać archiwum bo jak trochę tam poklikam to odrazu gg się wyłacza (nie odpowiada)
|
W 98se jest archiwum wlasnie w program files. Zawsze tak je zgrywalem ja napisal kolega.
Teaz mam Konnekta to mnie zgrzewa gg. Tylko szkoda ze archiwum nie dalo sie przenies :( |
Sluchajcie - więc, w pliku archives.dat to się znajduje? Po kilka wpisów usunąłem z poziomu GG>Archiwum>i kilka wpisów usunąłem... czy da rade jakoś je odzyskać? Z przed 8 misięcy?
|
to trzeba to ontracka dysk odda***263; :D
|
@spider jak nadpisa***322;e***347; te dane to w***261;tpi***281;...
@Abidzi nie ka***380;dy ma ok 2 tys w kieszeni :P |
Cytat:
Ja jak bym miał to bym się pytał ile Szczecin kosztuje. |
a archiwum.dat je***347;li mam z innego kompa to mog***281; usun***261;***263; swoje archiwum na gg i b***281;dzie czyta***322;o mi te drugie? Albo jaki program proponujecie aby go odczyta***263;?
|
spider_84a czy***380;by chodzi***322;o o archiwum kogo***347; innego? Nie ***322;adnie nie ***322;adnie ||
Cytat:
|
:) ... powiedzicie mi jeszcze : bo władowałem do swojego profilu, ale mam tylko otrzymane wiadomości :) ale tych co ta osoba pisała nie ma ... jakieś propozycje?
|
Cytat:
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:02. |