![]() |
Cytat:
|
Widziałem te wiatraki.. widziałem =D ...
Athlon64 mają takie wystarczające wiatraki :) wg. mnie nie trzeba innego kupować.. |
Cytat:
ale byly dwie wersje athlonow jedne konfekcjonowane przez minta i radiator i wiatrak byl lipny a drugi przez amd i to bylo to :D |
Cytat:
widziales ten wiatrak z tym radiatorem... ?? na kartach graficznych sa wieksze i lepsze niz ten co daja w wersji box do tego procesora... :| malutenki taki a do tego radiator tez taki malutki... badziewie straszne... :\ |
Cytat:
|
a ja zrobie maly OT... bo sie troche zszokowalem w sumie dzis...
widzialem box'owego Smeprona 2.8 GHz masaka ma radiator i wiatrak... no poprostu zabilo mnie to ze smiechu... jak mozna takie badziewie dawac do takiego proscka i wogole... no nie wiem poprostu zalamka... :| |
Ja swojego GF4-MX440-8X 275/400 goniłem 365/515 (więcej powerstrip nie pozwalał) i hulało :]
tylko dodałem wentylatorek na raditor żeby nie było tylko pasywne chłodzenie a pamięci w ogóle bez radiatorków i żeje do dziś ... |
Witam!
Ja zaczniecie podkrecac karty to zobaczycie, ze fabryczne chlodzenie nie wyrabia :) |
a ja na swoim Radeon 9550 mam tylko jeden radiator i działa elegancko :P
|
a ja nie mam zadnego chlodzenia na grafie bo fabryka nie dala i tysh dziala :P
|
Witam!
Znacznie lepsze jest chlodzenie od Zalmana - ZALMAN ZM80D-HP - ja mam wersje ZM80C-HP + ZM-OP1 - to jest genialne chlodzenie moja wersja mam tylko jednego HeatPipe'a i powierzchnie 1200cm2 ... nowa wersja ma az dwa HeatPipe'y, 1350cm3 powierzchni i dodaja 8 radiatorow na pamieci. |
Chlodzenie ladnie wyglada. A jego cena bedzie na pewno oscylowala w okolicy 200zl, w koncu to heat-pipe.
|
no ale 2x karta jest grubsza ;)
ps ja jadę na starej TNT2 i nie narzekam bo po co mi lepsza :D ciapek mnie rozumie co to znaczy kochać swojeko dziadka kompa :) |
Fajny radiator na grafę :)
http://sklep.tweak.pl/index2.php?id2...ROF&kat=&pkat=
bardzo spodobał mi się radiator na tej karcie :bicz: Sama karta kiepska ale dla tych co lubią ciszę pasywne chłodzenie to dobra droga :piwo: |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:07. |