![]() |
Jak zmniejszyć prędkość palenia ???
Kiedy wsadzam do nagrywarki (LiteOn SOHW 1633S) płytkę
DVDR x 1-8, to Nero chce ją palić minimum razy 4, a ja chciałbym razy 2, ale nie mam takiej prędkości do wyboru? Jak to zrobić ? POMÓŻCIE !!!! |
Ilość załączników: 2
Wolniej nie znaczy lepiej. Popatrz na screeny z KProbe. Obie płyty to TDK 1-8, palone na LiteOn 451s@832s z biosem VSOE. Pierwsza palona x 2, druga x 4. Obie na Nero 6.6.0.1. Jak widać istotna róznica.
|
omniPatcher :> ze cdrinfo
|
elo
sight wytlumacz mi jak mam to zrobic mam omnipatcha i LtnFlash jak mi radzil Turboni w omnipatchu jak dam load to niemam pliku bin :/ wytlumacz mi to powoli pliss czekam na odpowiedz :) |
no dobra.
1.http://codeguys.rpc1.org/patchers.html 2. sciągnij OmniPatcher for LiteOn DVD-Writers (wersja 1.3.18) 3.rozpakuj 4.patch otwiera bios bin i exe. Jak miałem litka to sie nim bawiłem (działa) Jak by co to pisz |
Cytat:
a skad ma sobie wziac bin lub exe bo orginalny bios nie wchodzi do omni :> a jak ma zgrac ze swojej nagrywarki bios do bina jak ma przerobic i potem jak ma wgrac :> jak nie wiesz lub nie umiesz wytlumaczyc to nie pisz bo sie tylko narazisz na takie komentarze. nie wysilaj sie z pisaniem bo juz dawno zostalo to wyjasnione po gg koledze. |
Elo
Sight dzieki za krótkie wytłumaczenie
Turboni wielkie dzieki za wytłumaczenie przez gg Turboni wszystko dziala i jest ok jeszcze raz wielkie dzieki dlaa tych którzy odpisali :piwo: :pisze: :piwo: |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:20. |