![]() |
Studenckie prace sezonowe zagranica
Witajcie
Czy macie może jakieś info jakl mozna najszybciej albo poprzez posrednikow znalezc prace zagranica na wakacje? |
eeeee google? ;)
poza tym ja bym nie wyjezdzal za granice do pracy niepolecony przez znajomego, lub do znajomego bo sie rozne rzeczy dzieja z tzw "posrednikami" |
Na gogle wcale tak łatwo nie znależc jak sie okazuje wiele ofert jest tylko na PIC !!!
Mam na uwadze wiedze praktyczna zdobycia pracy od kogos a nie czytajac www jakis nieznanych agencji. |
Cytat:
|
jezeli jestes studentem to praktycznie na kazdej uczelni znajduje sie cos takiego jak biuro karier .. zglos sie tam sadze ze znajda sie tam osob ktore pokieruja Cie jak sprawnie szybko zalatwic
|
Dodam ze nie interesuje mnie wyjazd porpzez biura jak Work $ TRavel czy Au Pair czy Camp
|
Cytat:
Jezeli chcesz wyjechac jako student przez uczelnie to raczej na legalny zarobek wiazacy sie z tym iz bedzie zalatwiany przez posrednikow ale bedziesz posiadal pewne zabezpieczenia ze nikt Cie nie przekreci ...oraz ubezpieczenie w czasie pracy Natomiast praca na czarno jezeli nie jest zalatwiana przez pewne osoby nie zawsze konczy sie tak jak bysmy tego chcieli i mozna sobie narobic klopotow |
ja teraz jade na Work and Travel... do USA... moj brat byl w te wakacje...
fakt ze koszyty wyjazdu sa jak dla mnie wrecz ogromne... ale po tym co prab mowil i ile zarobil... mysle ze to sie oplaca... pozdro i zycze powodzenia i udanych lowow... :) |
do USA mozna leciec w ciemo bez posrednikow - co prawda nie z wlasnego doswiadczenia, ale kumpel byl 2 razy - przywozi sie wiecej sianka
oczywiscie praca fizyczne - kumpel sprzedawal lody z samochodu i obslugiwal automat w wesolym miasteczku wsio na czarno lepij miec miedzynarodowe prawo jazdy (niekonieczne, zalezy od roboty) i znac dobrze angielski oczywiscie |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:22. |