![]() |
Co teraz jest na topie i co sobie sprawic?
Wypadłem ciut z obiegu jeśli chodzi o wypałki / last tylko nowe komponenty typu mobo, grafia i takie tam duperele :)/ a sprawił bym sobie cosik nowego więc pytanie jak w temacie / ale LG odpada :) i Samsung sw216 też bo jego ostanio juz miałem / i na razie jeszcze mam/ i coś innego tera trza by potestować :)/ więc co za rozsądną cenę / plex raczej nie wchodzi w rachubę bo już za dużo wpakowaniem kasy w blaszaka ostatnio /
pozdro |
no to chyba wychodzi Teac> Mam troche i nie narzekam
|
Cytat:
pozdro |
Cytat:
Można jeszcze Plextora x24. Droższa. |
Ja osobiście polecam Teac no i Plexy (ale te są droższe) przyczym 16x powinna ci starczyć , są teraz dość tanie. :) :)
POZDRAWIAM |
hmm kup sobie nowe buty adidasa na sezon 2002 takie srebrne cale i dres do kompletu jakis nie wiem
mozesz do tego sprawicsobie zloty lancuch ale taki zeby go na dyskotece latwo panienki mogly zauwazyc ;))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) |
Cholera, chciałem to samo co bennyone napisać. Fajne pytanie ...
|
Cytat:
sorki ale nie nosze się tak :) / wole czarne sqry i takie tam............ np baciki :))))/ ale jakt Ty to lubisz i polecasz ;) to moze się dla tych panienek sqszę ;) a serio to pytanie jest proste, co się opłaca teraz zaqpić / dawno BSOD nie miałem w kompie i musze coś z tym zrobić :)/ pozdro ps dresolubów też :))) |
nie lubie dresow wole szerokie spodnie i hiphop :P
|
no to luzik :)
a już myślałem że to jakiś kark propaguje na forum wiadomy styl ubierania :)) i wiadome ozdoby a tak swoją drogą to co to jest ten hip-hop ;) :) / wybaczyć mi trzeba bom leciwy :)))/ pozdro |
Cytat:
|
cana nie chce mi sie wyjasniac spytaj syna :))))
:PPP |
Cytat:
METAL RULEZ!!! |
ueeeeeeee!!!!!! dlaczego?! CZY NIE MA TU JAKIEGO METALA (najlepiej blackowca :-D)[/quote]
Jak to nie ma? METAL RULEZ!!![/quote] ***************************** bo sie laser psuje wypalajac na jednym poziome z maksymalna mocą |
jak to nie ma metali?
SLAYER rulez pozdro |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:05. |