![]() |
Cytat:
Mam pamiątki 2,8ns :D |
Sapphire Radeon 9600XT 256MB DDR
Serdeczne dzięki za opinie na temat już mojej karty.
Chciałem zciągnąć sterowniki najnowsze ze strony Sapphire ale chyba mają jakiś kłopot ponieważ nie jest to specjalnie możliwe. Zatem zciągnąłem ze strony ATI. Pozdro dla wszystkich. :piwo: |
Cytat:
|
Cytat:
i tylko bios podkrecisz sobie a koszt tylko 400 zeta sa dwie wersje z pamieciami 3,3 i 2,8 |
Sory ze sie podepne po temat :piwo:
nie wie ktos po ile chodza na gieldzie w Katowicach GF4 TI4200 ? wybieram sie tam w niedziiele i zastanawiam sie na ile sie przygotowac psychicznie :) |
Cytat:
|
na e-bay za $150 mozna taka wyrwac...dlaczego u nas prawie $240 ?????? :buu:
Ale karta ogolnie b.dobra - tez sie przymierzam do kupna :) |
Cytat:
zastanawialem sie nad ta karta: http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=12454 ogolnie to bylbym za przyklejeniem jakiegos topicu w ktorym mozna by pytac o opinie userow o danym przedmiocie, bo tak to powstaje kilkadziesiat roznych topoicow z prosba o opinie a tak by bylo wszystko w 1 i jakby ktos w przyszlosci szukal czgos co juz bylo to mialby wszystko w jednym. co wy na to? |
mam taka karte z HIS'a (czyli to made by Ati - his sklada grafiki w oparciu o oryginalne schematy ati) jest bardzo wydajna - polecam
|
Polecam, bardzo fajna karta :spoko:
|
fajna karta ale po co przeplacac :>
|
Sapphire Radeon 9600XT
Cze.
Proszę o uwagi na temat karty Sapphire Radeon 9600XT 256MB. Kosztuje na giełdzie 740zł. Jestem ciekaw czy to cojś dobrego. Pozdro. :czytaj: |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:18. |