Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Do Pan!! jakie serduszkowe sreberko ?? (https://forum.cdrinfo.pl/f5/pan-jakie-serduszkowe-sreberko-44488/)

adbok 22.12.2004 15:45

Dzis dalem serce :) hihi milo :) mysle ze jest zadowolona:)
PS. jest zadowolona:):)

Matievoo 20.12.2004 16:57

Ja bym na twoim miejscu wzioł to pierwsze.
Moim zdaniem jest ładniejsze !!!!! :)

Predi 20.12.2004 01:09

grunt zeby sie dziewczynie spodobalo ;) a z wlasnego doswiadczenia wiem, ze bardzo w tym pomaga to od kogo dostaje - wiec powinno byc gicior :)

adbok 19.12.2004 19:15

I juz mam :) za kilka dni dam :) a serce jest troszke inne od 1 ;( a sklepie powiedzieli ze to co jest na www zawsze sie rozni od oryginalu :) jest i tak bardzo ladne ;)

adbok 16.12.2004 16:52

Cytat:

Napisany przez rosol
hehe adbok cos Ci sie pomylilo z tym "bezcenne" ;) hahah ^_^

dlaczego ??

rosol 16.12.2004 02:00

hehe adbok cos Ci sie pomylilo z tym "bezcenne" ;) hahah ^_^

adbok 15.12.2004 18:48

Cytat:

Napisany przez epol
Ale czego sie nierobi dla tej bezcennej kobiety ^_^

no ;) trzeba sie jakos przypodobac :))) " kobieta - bezcenne ; nowe auto - bezcenne ; dzieci - bezcenne ale za wszystkie inne rzeczy zaplacisz katra MasterCard" :) hihi

epol 15.12.2004 18:29

Cytat:

Napisany przez czero
Cytat:

Napisany przez Air
Jest tylko jedno "ale" - może wybrać brylantową kolię ^_^

Zaplaci za nia karta 'mastercard' :haha:

Ale czego sie nierobi dla tej bezcennej kobiety ^_^

czero 15.12.2004 01:47

Cytat:

Napisany przez Air

Zaplaci za nia karta 'mastercard' :haha:

Air 14.12.2004 23:52

Cytat:

Napisany przez Maciej
W/g niektórych to najlepiej dać kasę i niech idze sama sobie kupić, bo prezent może okazać się zbyt nachalny.

albo razem się się przejść do sklepu, wtedy wybierze co się jej spodoba.

adbok 14.12.2004 20:59

No prawie Wszyscy polecaja 1 :) to ktore mialem kupowac :) i postaram sie kupic;) a co do wypowiedzi ze lepiej dac kase ;/;/;/ liczy sie gest :)

epol 14.12.2004 18:21

Nie jestem kobieta :> ale sie wypowiem:
Pierwsze jest ladniejsze, badziej eleganckie. Wzialbym wlasnie je!

Maciej 14.12.2004 17:39

W/g niektórych to najlepiej dać kasę i niech idze sama sobie kupić, bo prezent może okazać się zbyt nachalny. Przecież nie oto w tym chodzi. Liczy się gest, dobre chęci i szczery podarunek od serca ,,,a napewno niespodzianka się spodoba.

lipek16 14.12.2004 17:13

Cytat:

Napisany przez Predi
hehe to ja to drugie nawet kupilem :) (ale nie dalem to inna sprawa... do dzis mam) a dzis tez bym wzial pierwsze, cos podobni jestesmy lipek16 :D

Może lepiej, ze ja nie kupiłem, bo też bym pewnie nie dał, a jakbym dał to nie wiem czy by spełniło swoje zadanie :)

Cytat:

Napisany przez andrzej9
Wyłamię się z szeregu, ale ja wziąłbym raczej drugie. Raczej dlatego, że dużo zależy też osoby, dla której miałoby to być. Generalnie jednak to drugie wydaje mi się delikatniejsze, mniej nachalne. Pierwsze natomiast rzeczywiście jest bardzo eleganckie. Pytanie tylko, czy nie aż za bardzo.

Tu masz rację, że wszystko zależy od tej drugiej osoby :) Ale nie powinna kręcić nosem na żadne, przynajmniej mi się tak wydaje ;)

andrzejj9 14.12.2004 09:13

Wyłamię się z szeregu, ale ja wziąłbym raczej drugie. Raczej dlatego, że dużo zależy też osoby, dla której miałoby to być. Generalnie jednak to drugie wydaje mi się delikatniejsze, mniej nachalne. Pierwsze natomiast rzeczywiście jest bardzo eleganckie. Pytanie tylko, czy nie aż za bardzo.

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:07.