![]() |
Do Pan!! jakie serduszkowe sreberko ??
Witam ;) Juz za kilka dni bedzie okazja aby wreczyc prezenciki :) i wlasnie tu jest problem ;( chce kupic jakies SREBRNE SERDUSZKO Z ŁAŃCUSZKIEM :) tylko jakie by tu wybrac ?? moze Sami dacie jakies propozycje ?? Sa dwa wymagania 1 ma byc wyje... ladne :)) 2 ma byc tanie :) tak do ok 50zl :)
Pozdrawiam |
Cytat:
|
Nie jetem wprawdzie kobietą, ale pozwolisz, że się wypowiem :) To drugie sam kiedyś chciałem kupić, ale jeśli teraz bym miał wybrać z tych dwóch wziąłbym pierwsze ;) Chociaż to drugie też niczego sobie, proste, ale jakie wymowne ;) Najlepij daj swoje :]
|
:spoko:
|
Cytat:
|
Wziąłbym to pierwsze ... bardziej eleganckie ;)
|
Prawda, pierwsze ladniejsze ;).
|
mi tez pierwsze sie bardziej podoba :)
|
Cytat:
Ps.Musze pomyśleć o swojej połówce, może też takie serducho || |
Wyłamię się z szeregu, ale ja wziąłbym raczej drugie. Raczej dlatego, że dużo zależy też osoby, dla której miałoby to być. Generalnie jednak to drugie wydaje mi się delikatniejsze, mniej nachalne. Pierwsze natomiast rzeczywiście jest bardzo eleganckie. Pytanie tylko, czy nie aż za bardzo.
|
Cytat:
Cytat:
|
W/g niektórych to najlepiej dać kasę i niech idze sama sobie kupić, bo prezent może okazać się zbyt nachalny. Przecież nie oto w tym chodzi. Liczy się gest, dobre chęci i szczery podarunek od serca ,,,a napewno niespodzianka się spodoba.
|
Nie jestem kobieta :> ale sie wypowiem:
Pierwsze jest ladniejsze, badziej eleganckie. Wzialbym wlasnie je! |
No prawie Wszyscy polecaja 1 :) to ktore mialem kupowac :) i postaram sie kupic;) a co do wypowiedzi ze lepiej dac kase ;/;/;/ liczy sie gest :)
|
Cytat:
Jest tylko jedno "ale" - może wybrać brylantową kolię ^_^ |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:49. |