Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Do Pan!! jakie serduszkowe sreberko ?? (https://forum.cdrinfo.pl/f5/pan-jakie-serduszkowe-sreberko-44488/)

adbok 13.12.2004 22:16

Do Pan!! jakie serduszkowe sreberko ??

Witam ;) Juz za kilka dni bedzie okazja aby wreczyc prezenciki :) i wlasnie tu jest problem ;( chce kupic jakies SREBRNE SERDUSZKO Z ŁAŃCUSZKIEM :) tylko jakie by tu wybrac ?? moze Sami dacie jakies propozycje ?? Sa dwa wymagania 1 ma byc wyje... ladne :)) 2 ma byc tanie :) tak do ok 50zl :)
Pozdrawiam

Air 13.12.2004 22:37

Cytat:

Napisany przez adbok1
Witam ;) Juz za kilka dni bedzie okazja aby wreczyc prezenciki :) i wlasnie tu jest problem ;( chce kupic jakies SREBRNE SERDUSZKO Z ŁAŃCUSZKIEM :) tylko jakie by tu wybrac ?? moze Sami dacie jakies propozycje ?? Sa dwa wymagania 1 ma byc wyje... ladne :)) 2 ma byc tanie :) tak do ok 50zl :)
Pozdrawiam

pierwsze ładniejsze. Kupił bym takie :spoko:

lipek16 13.12.2004 22:46

Nie jetem wprawdzie kobietą, ale pozwolisz, że się wypowiem :) To drugie sam kiedyś chciałem kupić, ale jeśli teraz bym miał wybrać z tych dwóch wziąłbym pierwsze ;) Chociaż to drugie też niczego sobie, proste, ale jakie wymowne ;) Najlepij daj swoje :]

adbok 13.12.2004 22:50

:spoko:

Predi 13.12.2004 22:53

Cytat:

Napisany przez lipek16
Nie jetem wprawdzie kobietą, ale pozwolisz, że się wypowiem :) To drugie sam kiedyś chciałem kupić, ale jeśli teraz bym miał wybrać z tych dwóch wziąłbym pierwsze ;) Chociaż to drugie też niczego sobie, proste, ale jakie wymowne ;) Najlepij daj swoje :]

hehe to ja to drugie nawet kupilem :) (ale nie dalem to inna sprawa... do dzis mam) a dzis tez bym wzial pierwsze, cos podobni jestesmy lipek16 :D

rosol 13.12.2004 23:07

Wziąłbym to pierwsze ... bardziej eleganckie ;)

czero 13.12.2004 23:16

Prawda, pierwsze ladniejsze ;).

Turboni 13.12.2004 23:46

mi tez pierwsze sie bardziej podoba :)

Maciej 13.12.2004 23:48

Cytat:

Napisany przez rosol
Wziąłbym to pierwsze ... bardziej eleganckie ;)

Dobry wybór no i gust :)

Ps.Musze pomyśleć o swojej połówce, może też takie serducho ||

andrzejj9 14.12.2004 08:13

Wyłamię się z szeregu, ale ja wziąłbym raczej drugie. Raczej dlatego, że dużo zależy też osoby, dla której miałoby to być. Generalnie jednak to drugie wydaje mi się delikatniejsze, mniej nachalne. Pierwsze natomiast rzeczywiście jest bardzo eleganckie. Pytanie tylko, czy nie aż za bardzo.

lipek16 14.12.2004 16:13

Cytat:

Napisany przez Predi
hehe to ja to drugie nawet kupilem :) (ale nie dalem to inna sprawa... do dzis mam) a dzis tez bym wzial pierwsze, cos podobni jestesmy lipek16 :D

Może lepiej, ze ja nie kupiłem, bo też bym pewnie nie dał, a jakbym dał to nie wiem czy by spełniło swoje zadanie :)

Cytat:

Napisany przez andrzej9
Wyłamię się z szeregu, ale ja wziąłbym raczej drugie. Raczej dlatego, że dużo zależy też osoby, dla której miałoby to być. Generalnie jednak to drugie wydaje mi się delikatniejsze, mniej nachalne. Pierwsze natomiast rzeczywiście jest bardzo eleganckie. Pytanie tylko, czy nie aż za bardzo.

Tu masz rację, że wszystko zależy od tej drugiej osoby :) Ale nie powinna kręcić nosem na żadne, przynajmniej mi się tak wydaje ;)

Maciej 14.12.2004 16:39

W/g niektórych to najlepiej dać kasę i niech idze sama sobie kupić, bo prezent może okazać się zbyt nachalny. Przecież nie oto w tym chodzi. Liczy się gest, dobre chęci i szczery podarunek od serca ,,,a napewno niespodzianka się spodoba.

epol 14.12.2004 17:21

Nie jestem kobieta :> ale sie wypowiem:
Pierwsze jest ladniejsze, badziej eleganckie. Wzialbym wlasnie je!

adbok 14.12.2004 19:59

No prawie Wszyscy polecaja 1 :) to ktore mialem kupowac :) i postaram sie kupic;) a co do wypowiedzi ze lepiej dac kase ;/;/;/ liczy sie gest :)

Air 14.12.2004 22:52

Cytat:

Napisany przez Maciej
W/g niektórych to najlepiej dać kasę i niech idze sama sobie kupić, bo prezent może okazać się zbyt nachalny.

albo razem się się przejść do sklepu, wtedy wybierze co się jej spodoba.

Jest tylko jedno "ale" - może wybrać brylantową kolię ^_^

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:49.