![]() |
P³ytki DVD po 78gr ;] LoL :D
P³ytki DVD w cenie CD ale sie porobilo :))
Master tech oznaczenie na pierscieniu IFPI FW06 Warte to cos ?? |
Warte. 78 groszy ;-D
|
Takie guano ?? ;/ Yh ale cena za***ista.Ma kts test tego nosnika ????
|
sa dobre jako podstawki pod piwo lub zeby sobie pozucac w kogos przez okno :)
ludzie 90% problemow na forum jest zwiazana z plytkami - markowe plytki sa juz naprawde tanie za srednio 2 zeta mozna kupic a wy sie na taki badziew laszczycie. a za pare dni bedzie temat a ze to nie chodzi a to sie tnie lub ze sie nie nagrala. |
Cytat:
To + czy -? |
minusy , Action Katowice :) Wlasnie robie test w kprobe zaraz wrzuce wykresik ;D
|
Ilo¶æ za³±czników: 1
Zrobi³em te¶cik i .... nie sa powalajace ale jak za ta cene....choc musze zaznaczyc ze po wypaleniu jest dziwna "rysa" na dlugo¶ci od oko³o 60% p³ytki do konca nie wiem dlaczego ale to juz druga p³yta która tak wyszla.Przed wypaleniem nie bylo tego widaæ.Zrobie skana jutro rano i wrzuce i ocenicie.A teraz ide spac Bye bye ;)
|
jak dla mnie tragedia ,zobacz jak PIFem zasial - 129000 :blee:
|
Nio wiem ze niezla kupa ale cala plytka sie zgrywa na dysk bez najmniejszych problemow ;)
|
Cytat:
a jak z trwaloscia ??? to sie okaze a nagraj na to jakis film (tzn. zrob backupa oryginalu :mruga:) i zobacz czy pojdzie w najwybredniejszej stacjonarce |
lol - plyty calkiem do dupy
widzialem tez w tej cenie w selgrosie jakis szajs imho kupowanie tego nie jest najmadrzejsze (chyba ze na sprzedarz ;p ) a palenie na tym wlasnych backupow to juz igrnaie z ogniem |
no fajnie ale i tak widac jak ceny siadly nosnikow DVD w nowym roku czuje ze bedzie jeszcze taniej i nawet DL beda w znosnej cenie :D
|
S³uchajcie, jak mo¿na kupowaæ co¶ takiego jak np. w Vobise mo¿na kupiæ Verbatimki po 3z³ w grubym pude³ku.
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:34. |