![]() |
Home jest drogie bardzo w netlook'u serwer 600 MB, 12 GB traffic, oblsuga 6 domen, unlimited reszta + cPanel PL + Fantastico kosztuje 160zł rocznie :)
A jak komus za malo to moze wszystko sobie ustalic. |
Co do supportu home.pl to naprawdę s± dobrzy. Dwa razy czatowałem z serwisem - obydwa razy były szybsze, niż gdybym dzwonił. Okno otwierało mi się z powitaniem konkretnego ludzika a odpowiedĽ na pytanie była niewiele wolniej niż czas jej wklepania.
Warunki też maj± sensowne. Przy wykupie serwera za 600PLN+VAT domena za 1PLN (w tym PHP, CGI i MySQL i 1GB na dysku). |
rowniez polelicl bym home.pl . mam tam domenke i od poczatku wszystko przebiegalo tak jak trzeba. i jak juz wyzej koledzy wspomnieli support najlepszy z jakim sie spotkalem :)
|
ja takze moge polecic home.pl - latwa konfiguracja a poza tym bardzo podoba mi sie ich support - zawsze mozna kogos dorwac online
|
Cytat:
|
Chodzi Ci o sam± domenę, czy również serwer?
Tak czy inaczej polecam home.pl |
rowniez polecam netlooka - maja bardzo przystepne ceny w porownaniu z innymi, tez sie nosze z zamiarem :) wlasnie na netlooku
|
www.nazwa.pl <-- mam tam domene .pl i wszystko jest ok :) Dobra firma!
A jeżeli chodzi o serwer to www.netlook.pl! Ja osobi¶cie nie mam tam konta ale zamierzam zalozyc jak tylko skonczy mi sie czas abonamentowy na chost.pl (dziwna firma) |
Domena - gdzie zarejestrować?
Cze¶ć,
Noszę się z zamiarem zarejestrowania własnej domeny (znudziła mi się republika ;) ) Mam tylko dylemat - u którego usługodawcy? Czy kto¶ z Was ma do¶wiadczenia z tym zwi±zane? Jak na razie najbardziej podoba mi się oferta home.pl Jakie¶ inne propozycje? Dzięki i pozdrawiam, |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:53. |